Pop up Dom
Kje je catering najbolj ugoden?

Kje je catering najbolj ugoden?

Storitve cateringa so precej priljubljene, ponudbe in cene pa precej raznolike. Poleg tega, da na končno ceno vpliva cela vrsta različnih dejavnikov, je treba upoštevati tudi lokacijo postrežbe – ta namreč močno omejuje nabor ponudnikov, ki jih imamo na izbiro.

Največ možnosti ponuja za ugoden catering Ljubljana, saj lahko pripravo in postrežbo hrane na področju mesta naročimo pri mnogih ponudnikih. Za catering Ljubljana ponuja pestro izbiro med gostinci, ki pokrivajo izjemno raznolike vrste hrane. Veliko opcij imamo že pri osnovnih pogostitvah, recimo pri naročilu slanih in sladkih prigrizkov ali postrežbe pijač, še več možnosti pa odpirajo raznoliki meniji ponudnikov, ki se ukvarjajo s pripravo celotnih kosil in drugih obsežnejših obrokov. V tem oziru je za catering Ljubljana vsekakor prava izbira, saj najdemo ponudnike, ki zadovoljijo prav vse mogoče okuse. Bogata je celo ponudba priprave tuje hrane, in to ne le najbolj priljubljenih etničnih jedi.

Ne govorimo pa le o ponudbi jedi, temveč tudi o cenah, ki so sicer nekoliko povezane tudi s tem. Najbolj relevantna je za catering cena na osebo, ki se običajno uporabi za določanje stroškov postrežbe. Kako se za catering cena na osebo povezuje z zbirko ponudnikov in pestrostjo ponudbe? Povsem neposredno že s tega vidika, da imamo v konkurenčni ponudbi več možnosti za nižje cene, saj na ta način iščejo svojo priložnost ponudniki, ki so pripravljeni ponudbo prilagoditi temu segmentu interesentov.

O ceni pa vpliva še toliko drugih dejavnikov, da lahko ugodno ponudbo iščemo tudi na druge načine. Čeprav se oblikuje za catering cena na osebo, sicer na stroške ne moremo veliko vplivati s prilagajanjem števila oseb, saj običajno pri organizaciji dogodkov udeležencev ne izbiramo glede na to, koliko nas bodo stali. Lahko pa prilagodimo zbirko storitev, ki jih naročimo pri catering ponudniku, saj ne gre le za pripravo hrane, temveč tudi za postrežbo, izposojo opreme, pospravljanje …