Pop up Dom
Zasluženo udobje po koncu napornega dneva

Zasluženo udobje po koncu napornega dneva

Za mnoge ljudi je nekaj samoumevnega, da mora biti domača dnevna soba karseda udobna. Kdo se po končanem dolgem dnevu v službi najraje ne bi predal udobju domače sedežne garniture? Mnogi med nami že proti koncu službenih obveznosti sanjarimo o tem, da bomo postavili naše telo v polležeči položaj in si nastavili najljubšo oddajo na našem TV sprejemniku. Sprostitev si seveda zaslužimo po vsakem napornem dnevu, zato je dobro poskrbeti, da nas čimvečje obdobje čaka kar doma.

Kdor doma nima udobne in moderne sedežne garniture si jo prav gotovo želi. Dandanes se tudi dobre moderne sedežne garniture dobijo po ugodnih cenah, če si le vzamemo dovolj časa, da dodobra raziščemo ponudbo pri različnih proizvajalcih. Pri nakupu sedežne garniture moramo biti pozorni na kvaliteto materiala, saj si nihče ne želi, da bi se nekvalitetno usnje obrabilo že v nekaj letih. Ko načrtujemo tloris naše dnevne sobe, se običajno že odločimo, kakšno vrsto sedežne garniture bomo vanjo namestili: bo to dvosed, kotna garnitura ali morda več posameznih foteljev? V večini primerov se odločimo za kombinacijo več različnih kosov pohištva, ki pa se morajo med seboj stilno skladati. Moderne sedežne garniture bodo velikokrat imele tudi možnost kombiniranja različnih kosov sedežne garniture, kar nam omogoča veliko večjo prilagodljivost. Seveda lahko vedno naročimo pohištvo tudi po meri našega stanovanja, vendar pa to zaradi visoke cene za mnoge ne pride v poštev.

Upoštevajmo celovito podobo našega doma

Pri izbiranju sedežne garniture moramo paziti tudi na to, da se stilno usklajuje z drugim pohištvom, s katerim bomo opremili našo dnevno sobo ali drug prostor v našem domu. Velikokrat namreč lahko sedežna garnitura izgleda čudovito v trgovini, ko pa jo postavimo v naš dom, zaradi neusklajenosti z ostalim pohištvom ali barvo sten izgubi svoj sijaj oziroma deluje nenaravno in prisiljeno.