Cerada za avto je lahko na vozilo montirana manj kot v minuti

Za zaščito jeklenega konjička je zelo dobrodošla cerada za avto. Še posebej primerno je originalno in učinkovito pokrivalo. Vozilo odlično ščiti pred dežjem, točo, drevesno smolo pa tudi pred ostalimi vremenskimi vplivi. Takšna avto oprema je uporabna tako v letnem kot tudi v zimskem času.

Za še učinkovitejšo pritrditev pokrivala na vozilo poskrbijo napenjalne elastike. Cerada proti toči se na vozilo montira izjemno hitro ter preprosto – celo manj kot v minuti.

Ni vsaka ponjava primerna za zaščito proti toči

Za hitro ter učinkovito zaščito jeklenih konjičkov so torej zelo dobrodošla originalna pokrivala. Avto cerada lahko ponudi maksimalno zaščito pred soncem, točo, blago. Notranja in zunanja zaščita vozila je zagotovljena v manj kot minuti časa. Sicer pa takšen pripomoček prevozno sredstvo med stanjem na parkirišču ali kje drugje odlično ščiti tudi pred prahom ter umazanijo. Ko cerada za avto ni v uporabi, jo je potrebno shraniti v priročni torbi.

carada-proti-toci
S cerado lahko avto na hitro pokrijete in zaščite pred zunanjimi vplivi.

Učinkovita zaščita proti zunanjim okoliščinam za avtomobile je na voljo v prav vseh velikostih. Kljub temu pa vsaka avto ponjava ni primerna za uporabo proti toči. Ponjava proti toči mora namreč imeti najmanj 4 milimetre debelo plast. Praviloma mora biti nepremočljiva, vzdržati mora udarce toče.

Velikost cerade za vaše vozilo

Preden izberete oziroma kupite primerno cerado proti toči za svoje vozilo, se je treba najprej pozanimati tudi o primerni velikosti. Če je ponjava premajhna ali pa prevelika, lahko seveda vpliva na nivo zaščite vašega vozila pred točo. Navadno so na voljo naslednje velikosti: S, M, L, XL, XXL.

Dobro je tudi, da je izbrana avto cerada odporna ne samo na točo, temveč tudi na plesen.

Zaščitna avto ponjava navadno ne predstavlja 100 % mehanske zaščite

Dejstvo je, da so vremenske razmere zelo nepredvidljive. Posledično ne strešna kritina na objektu ne cerada na vozilu ne predstavljata 100 % zaščite vozila pred morebitnimi mehanskimi poškodbami. Sicer pa kakovostna ponjava lahko vozilo zaščiti v tolikšni meri, da ni pretirane škode. To pomeni, da se eventualna potencialna popravila zmorejo izvajati kasneje z bistveno manjšimi stroški.

Strešni nosilci za avto izdelani po meri

Ko so na vašem seznamu opreme strešni nosilci za avto, je najbolje izbirati med takšnimi, ki so izdelani 100 % po meri vozila. Na takšen način prevoznemu sredstvu ponujajo popolno in povsem varno prileganje. Na sploh pa so nosilci za streho avtomobila ustrezni za vse tipe vozil, ki že v osnovi niso opremljeni s strešnimi sanmi.

Strešni nosilci za avto po meri so narejeni tako, da jih lahko enostavno namestite na določena mesta na strehi vozila. Po želji jih lahko tudi kadar koli snamete.

Lastnosti sodobno zasnovanih avto nosilcev za streho

Sodobni avto strešni nosilci so narejeni tako, da jih odlikuje tudi izjemna lastnost. To je aerodinamičnost. Pri izbiri takšne avto opreme je namreč izjemno pomemben faktor tudi upor. Ta namreč ponuja udobno ter tiho vožnjo brez glasnega bobnenja, ki bi ga sicer ustvarjali strešni nosilci.

Moderno snovani strešni nosilci za avto priznanih proizvajalcev so torej izdelani aerodinamično. So popolna izbira za vse, ki boste nanje nameščali različen tovor ali strešni kovček za avto.

Najbolje prodajani strešni dodatki za avto

Strešni dodatki za avto so zagotovo dobro prodajana oprema za vozila. Med bolj priljubljene dodatke sodijo strešni kovčki, nosilci za kolesa in ostali sistemi. Proizvajalci tovrstnih izdelkov na svoje produkte praviloma ponujajo tudi do 5 let garancije oziroma jamstva, kar je še eden od dokazov za kakovost tovrstne avto opreme.

stresni-nosilci-za-avto
Strešni nosilci in strešni kovčki za avto sodijo med najbolj prodajane dele avto opreme.

Kakovostno zasnovan strešni prtljažnik za avto je na primer eden od najbolj pomembnih elementov za varen prevoz tovora na strehi vašega vozila. Tudi pri večjih obremenitvah ga namreč zadrži na svojem mestu.

Enostavna ter hitra montaža dodatkov za avto

Strešni avto nosilci in ostala dodatna avto oprema je za nakup še toliko bolj mikavna, ker je tudi sama montaža zelo preprosta pa tudi hitro opravljena. To posebej velja za produkte dobrih proizvajalcev, pri katerih praviloma pri montaži ne potrebujete dodatnega orodja. Sistemi se nameščajo na predpisanih mestih, ki jih določi sam proizvajalec.

Vsak paket s tovrstno opremo vsebuje tudi navodila za enostavno montiranje. Ravno zato dodatke lahko nameščate tudi v lastni režiji. Montaža pa tudi demontaža sta torej povsem enostavni. Pri tem pa torej praviloma ne potrebujete prav nobenega posebnega orodja. Kljub temu se lahko odločite, da vam koristen del avto dela na streho ali pa kam drugam pritrdi strokovnjak.

urednistvo

Next Post

Spoznajte različne vrste koles

Tue Feb 1 , 2022
Za zaščito jeklenega konjička je zelo dobrodošla cerada za avto. Še posebej primerno je originalno in učinkovito pokrivalo. Vozilo odlično ščiti pred dežjem, točo, drevesno smolo pa tudi pred ostalimi vremenskimi vplivi. Takšna avto oprema je uporabna tako v letnem kot tudi v zimskem času. Za še učinkovitejšo pritrditev pokrivala [...]
kolesarjenje

You May Like