Dopolnilno zdravstveno zavarovanje

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je nujno potrebno za vsakega posameznika, če želi imeti urejene prav vse ugodnosti pri zdravniku in jih seveda ne želi plačati iz osebnega žepa. Dopolnilno zdravstveno zavarovanje, je potrebno skleniti in urediti, če vas status študenta preneha veljati, ste dopolnilni starost 26 let, ste na novo postali državljan Republike Slovenije, ste se prvič redno zaposlili, ste postali družbenik d.o.o ali d.n.o ali pa iz drugih različnih razlogov.

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje lahko sklene vsak, ki ima veljavno obvezno zavarovanje v Republiki Sloveniji. Pogodba, ki jo sklenete za dopolnilno zdravstveno zavarovanje traja oziroma je veljavna najmanj eno leto, pri tem pa velja trimesečni odpovedni rok. Ko se pogodba o dopolnilnem zdravstvenem zavarovanju izteče , se avtomatsko podaljšuje razen  v primeru, če zavarovanec odloči drugače in prekine sklenjeno pogodbo. Seveda mora pri tem upoštevati tudi trimesečni odpovedni rok.

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje ima možnost obdobje mirovanja, to je možno v primeru, da ste za daljši čas odšli v tujino, prestajate zaporno kazen, ste se ponovno odločili za študij in želite ponovno pridobiti status študenta.

dopolnilno zdravstveno zavarovanje Adriatic

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje Adriatic  je odlična izbira, predvsem pa nujna saj si ne želite plačevati obiska zdravnikov in drugih tretmajev oziroma zdravljena in zdravil iz svojega osebnega računa. Dopolnilno zdravstveno zavarovanje Adriatic, lahko sklene vsak, ki ima veljavno obvezno zdravstveno zavarovanje v Republiki Sloveniji  in ima tukaj urejeno tudi stalno prebivališče.

Zavarovalna pogodba za zdravstveno zavarovanje Adriatic je veljavna eno leto, po izteku se avtomatično pogodba podaljša, razen v primeru če zavarovanec pogodbo prekine. Če zavarovanec želi pogodbo prekiniti potem mora upoštevati trimesečni odpovedni rok pogodbe. 

V primeru, da želite zavarovalnico zamenjati, lahko to storite brez dodatnih stroškov. Prestop se uredi hitro in preprosto. Za dopolnilno zdravstveno zavarovanje Adriatic lahko izberete tudi mirovalno časovno obdobje, v primeru če želite na primer ponovno pridobiti status študenta.

urednistvo

Next Post

Vsestranska kuhinjska oprema

Tue Oct 13 , 2020
Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je nujno potrebno za vsakega posameznika, če želi imeti urejene prav vse ugodnosti pri zdravniku in jih seveda ne želi plačati iz osebnega žepa. Dopolnilno zdravstveno zavarovanje, je potrebno skleniti in urediti, če vas status študenta preneha veljati, ste dopolnilni starost 26 let, ste na novo postali [...]
Papir za peko