E-arhiv v oblaku

E-arhiv je postav ključen del vsakega podjetja. Dandanes si vsakdo, ki ustanovi večje podjetje, v katerem bo dnevno narejenih veliko različnih dokumentov, omisli kvaliteten elektronski arhiv, v katerega bo lahko shranil vse potrebne pomembne in tudi manj pomembne dokumente, ki bodo morali biti še dolga leta na voljo. Velikokrat se namreč zgodi, da se določeni dokumenti izgubijo in v kolikor jih potrebujemo, se zato znajdemo v težki zagati.

E-arhiv nam omogoča enostavno in hitro dostopanje do vseh potrebnih dokumentov. Včasih so bili vsi arhivi v fizični obliki in so v vsakem podjetju vzeli izredno veliko prostora. Vsak dokument se mora v podjetju hraniti vsaj za obdobje desetih let. Problem je nastal, ker se je že v enem letu v arhivu nabralo izredno veliko fasciklov, ki so vsebovali pomembne podatke 

E-arhiv preprečuje večurno iskanje po arhivih te brskanje po zaprašenih mapah in iskanje prave pogodbe ali računa. 

 

Dokumentni sistem za digitalizacijo podjetja

Dokumentni sistem je nujno potreben za optimalno delovanje podjetja. Z njim bomo lahko digitalizirali vso elektronsko pošto, ki jo vsakodnevno prejmemo naslov podjetja. Ključen je tudi postopek digitalizacija vseh prejetih računov, ki vsak mesec prispejo na podjetje ali pa jih sami izdamo ostalim strankam.  

Dokumentni sistem nam omogoča tudi digitalizacijo arhiva, brez katere v prihodnje ne bo mogoče kvalitetno shranjevati vseh dokumentov. Ravno tako se je začela uveljavljati praksa elektronske hrambe vseh dokumentov, ki bodo tako brez težav romali v arhiv, ko bo to potrebno. 

Dokumentni sistem vodilnim v podjetju s prevozi in logistiko omogoča tudi točno in natančno kontroliranje tahografov, ki so nujno potrebni ob pregledu tovornjaka ali avtobusa. Podjetju omogočajo varen nadzor nad prevozi, ki jih opravi podjetje in so ključni za opravljanje nujno potrebne kontrole nad zaposlenimi. Vsak dokumenti sistem se popolnoma prilagodi zahtevam naročnika in je na tak našim oblikovan tako, kot si želimo.

urednistvo

Next Post

Izpušni sistem po ugodni ceni

Thu Aug 29 , 2019
Izpušni sistem je sistem cevi, ki pripomore k usmerjanju plinov iz valjev, v katerih poteka notranje izgorevanje. Cevi usmerjajo pline do konca izpušne cevi, ki se nato izpustijo v zrak. Seveda je izpuščanje plinov v zrak eden izmed načinov onesnaževanja našega zraka. Zato se znanstveniki trudijo ter veliko pozornosti posvečajo […]
Izpušni sistem po ugodni ceni