Elegantna oprema sodobne pisarne

V preteklosti so bili delovni prostori strogo funkcionalni, tako da ni bilo veliko priložnosti za eksperimentiranje z opremo, ki ni odgovarjala kakšni točno določeni uporabni funkciji. Danes je drugače, saj cenimo tudi druge učinke, ki jih lahko prinese skrbno izbrana pisarniška oprema. Na voljo imamo različne rešitve, ki izboljšajo izkušnjo pri delu in prostor močno polepšajo, na dolgi rok pa ponujajo veliko boljši učinek kot špartansko opremljene funkcionalne pisarne.

Moderne kombinacije materialov

Veliko opcij ponujajo že moderne kombinacije materialov, med katerimi lahko izbiramo. Tako so priljubljena izbira steklene stene, ki se v takšnem okolju odlično obnesejo. Ugodijo namreč različnim zahtevam – steklene stene prepuščajo svetlobo in omogočajo dober izkoristek naravne svetlobe, prav tako prostor vizualno razširijo in odprejo. Prosojno steklo lahko koristi pri sodelovanju v pisarni in olajša komunikacijo na daljavo. Piko na i pa doda še visoka estetska vrednost, ki jo imajo dovršeni stekleni izdelki. Tako so steklene stene priljubljena izbira tudi v poslovnih prostorih uglednih podjetij, ki želijo z urejenimi prostori narediti odličen vtis.

Pisarniško pohištvo

Pohištvo v pisarni vpliva tako na vizualno podobo kot seveda na funkcionalnost prostorov, zato ga moramo izbrati premišljeno. Posebno pozornost namenjamo kosom, ki so redno v uporabi. Pri tem ne smemo varčevati, osredotočimo se predvsem na tiste lastnosti, ki pridejo pri dejanski uporabi najbolj do izraza. Med najbolj pomembno pisarniško pohištvo se uvrščajo pisalne mize in stoli, na različnih delovnih mestih pa potrebujemo še razne druge kose opreme. A že z izbiro mize in stola bo lahko veliko dela. Ne pozabimo, da ta oprema močno vpliva na počutje pri delu, posledično tudi na storilnost in dolgoročno na zdravje delavca. Dobro prilagojeno pisarniško pohištvo se zato veliko bolje izkaže, ne le na prvi pogled, temveč tudi na dolgi rok. K mizi in stolu dodamo še preostalo opremo in tako dobimo odlično opremljeno delovno mesto.

urednistvo

Next Post

Polaganje talnih ploščic lahko definira izgled prostora

Mon Dec 23 , 2019
V preteklosti so bili delovni prostori strogo funkcionalni, tako da ni bilo veliko priložnosti za eksperimentiranje z opremo, ki ni odgovarjala kakšni točno določeni uporabni funkciji. Danes je drugače, saj cenimo tudi druge učinke, ki jih lahko prinese skrbno izbrana pisarniška oprema. Na voljo imamo različne rešitve, ki izboljšajo izkušnjo [...]
polaganje talnih ploščic

You May Like