Električna kosilnica odlično opravi z domačo zelenico

Pri delu okoli hiše nam pomaga sodobna oprema, predvsem električna kosilnica, nepogrešljiva pa je tudi motorna žaga. Veliko opravka imamo namreč tako s travo kot z drevjem, seveda pa moramo nabor opreme prilagoditi opravilom, s katerimi se najpogosteje ukvarjamo. Gotovo bomo potrebovali zanesljivo kosilnico, medtem ko motorne žage niso vedno nuja. V nekaterih primerih so neprecenljivi še drugi pripomočki, recimo škarje za živo mejo in oblikovanje okrasnega drevja, pa tudi kakšni izdelki za obdelavo vrta. Vedno moramo premisliti o svojih potrebah, a lahko smo prepričani, da bo moč najti idealno rešitev za vsakega uporabnika. Nenazadnje lahko pobrskamo po široki ponudbi uglednih proizvajalcev na tem področju – v ponudbi motornih žag in kosilnic izstopata znamki Husqvarna in Stihl, pri obeh lahko dobimo vrhunsko opremo.

Najboljšo izbiro predstavljajo prav napredne sodobne naprave, kakršna je električna kosilnica. Vsaka motorna kosilnica lahko dobro opravi delo na domači zelenici, običajno pri uporabi nismo posebej zahtevni, a vseeno potrebujemo zanesljivo in dovolj zmogljivo napravo. Električna kosilnica ima ob tem še nekatere druge prednosti, ki jih bomo pri delu s pridom izkoristili. Podobno velja za motorne žage, tudi pri teh se izkažejo nekatere inovacije, ki so značilne za ugledne proizvajalce tovrstne opreme. Splača se posegati po kakovostnih izdelkih, ki jih predstavljajo te znamke.

Električna kosilnica Husqvarna

Vrtne kosilnice Husqvarna so gotovo prava izbira za uporabnike, ki so nekoliko bolj zahtevni pri delu na vrtu in pričakujejo visok standard pri svoji opremi. Električna kosilnica Husqvarna ima vsekakor kar nekaj prednosti, ki se bodo pri delu takoj izkazale. Predvsem pa je Husqvarna vodilni proizvajalec na tem področju in ponuja nadvse prepričljive izdelke.

Električna kosilnica je napredna naprava, pri kateri ni vseeno, kakšen model izberemo. Na voljo so različne vrtne kosilnice Husqvarna z električnim pogonom. Tako se ponudba prilagaja povpraševanju in odgovarja na potrebe celotnega spektra uporabnikov. Na eni strani imamo nahrbtne kosilnice in motorne kose, ki so uporabne za manjše površine. Na domačih vrtovih se dobro obnese tudi samohodna motorna kosilnica. Če se ukvarjamo z nekoliko večjo površino, ki je ne želimo kositi sami, lahko izberemo robotsko kosilnico – to je električna kosilnica, ki kosi kar sama, brez potrebe po upravljanju po površini. Naprednejše opcije pa vključujejo sedežne kosilnice in vrtne traktorje, pri katerih imamo prav tako na voljo različne vrste pogona.

Električna kosilnica Husqvarna v vsakem primeru prinaša značilne odlike električnega pogona in nekatere prepoznavne prednosti tega proizvajalca. Takšne kosilnice so zelo prijetne za uporabo, saj delujejo povsem tiho in čisto, ob tem pa ne sproščajo izpušnih plinov. Košnja je veliko bolj prijazna do uporabnika, prijetno delo pa bo tudi hitreje minilo. Ob tem lahko upoštevamo še to, da je električna kosilnica napredna naprava, ki je dobro prilagojena svoji nalogi, zato bo s takšno opremo košnja tudi bolj uspešna. Napredni modeli Husqvarna kosilnic lahko kosijo zelo natančno in zanesljivo, ne da bi se morali pri tem posebej truditi. Najboljši primer je seveda robotska kosilnica, a praktično vsaka električna kosilnica višjega ranga ponuja zelo prijetno izkušnjo pri delu in odlične rezultate košnje.

Robotska električna kosilnica je idealna za zahtevnejše uporabnike.

Motorna kosilnica za manj zahtevne uporabnike

Če govorimo o domačih uporabnikih, imamo verjetno v mislih košnjo manjših površin in manj zahtevnih terenov. V poštev pride široka paleta različnih kosilnic, ki jih lahko uporabimo z odličnim rezultatom. Nekateri uporabniki bodo povsem zadovoljni že z nahrbtno kosilnico, ki je zelo praktična za uporabo, najbolj pa se izkaže pri košnji kakšnih nedostopnih kotičkov. Nadalje lahko izberemo druge kosilnice, posebej značilna je samohodna motorna kosilnica, ki je prav tako dobro prilagojena za domačo uporabo. 

Vsekakor se bodo najbolje obnesli napredni modeli priznanih znamk. A v ponudbi teh proizvajalcev lahko najdemo tudi vstopne modele in druge bolj osnovne opcije, ki so za manj zahtevne uporabnike lahko še bolj smiselne. Praktično vsaka sodobna motorna kosilnica bo delo v takšnih razmerah odlično opravila.

Samohodna motorna kosilnica je namenjena povprečnim uporabnikom.

Motorne žage

Husqvarna ponuja tudi zmogljive motorne žage, ki dopolnjujejo zbirko vrtnih kosilnic v njihovi ponudbi. Najbolj prepričljive so Husqvarna žage v srednjem zmogljivostnem razredu, to so namreč naprave, ki jih lahko z odličnim učinkom uporabimo pri praktično vsakem delu z lesom. Primer takšne žage je Husqvarna 545, ki je priljubljena izbira med povprečnimi uporabniki, se pa že uvršča v nekoliko višji rang. Tako po modelu Husqvarna 545 posegajo tudi mnogi zahtevnejši uporabniki, tudi profesionalni gozdarji, ki bodo znali izkoristiti vse prednosti te opreme.

Znamka Stihl, ki prav tako nastopa tako na trgu vrtnih kosilnic kot motornih žag, ima v ponudbi predvsem vsestranske motorne žage, s katerimi bodo domači uporabniki še bolj zadovoljni. To je recimo model Stihl MS 170, ki ga lahko uporabimo za razna opravila pri urejanju okolice doma. Stihl MS 170 je lahka in okretna žaga ki dokazuje, da je lahko prav takšno orodje idealna izbira v mnogih razmerah. Doma ne potrebujemo posebne zmogljivosti, saj le redko podiramo debela drevesa, veliko bolj prav nam pride okretna žaga, ki jo imamo vedno pri roki.

urednistvo

Next Post

Peleti akcija za ugoden nakup lesnih goriv

Sun Nov 1 , 2020
Pri delu okoli hiše nam pomaga sodobna oprema, predvsem <a href="https://zak-ljubljana.si/izdelki/vrtne-kosilnice/elektricne-kosilnice">električna kosilnica</a> , nepogrešljiva pa je tudi motorna žaga. Veliko opravka imamo namreč tako s travo kot z drevjem, seveda pa moramo nabor opreme prilagoditi opravilom, s katerimi se najpogosteje ukvarjamo. Gotovo bomo potrebovali zanesljivo kosilnico, medtem ko motorne žage niso vedno nuja. [...]
Peleti akcija

You May Like