Epoksi premaz za tla omogočajo zaščito in nego talnih površin

Vsak se zaveda, da so hišna opravila tista, ki nam vzamejo veliko časa in se jih želimo neprestano izogibati. Čiščenje zagotovo sodi med opravila, ki se jih skušamo izogibati. Samo čiščenje nam lahko vzame veliko časa in predstavlja velik napor, saj so nekatere površine takšne, ki se zelo težko očistijo. Idealna rešitev za vse je izbira površine, ki je enostavna za čiščenje.

Epoksi premaz za tla je torej odlična rešitev za vse, ki si želijo enostavnega čiščenja. Le ti omogočajo zaščito in nego talnih površin, saj epoksi premazi zmanjšajo vnos nečistoč na površino. Gre pa tudi za izredno trpežen premaz. Zelo so odporni tako na mehanske poškodbe, kot tudi na kemikalije, topila, kisline in pa čistila. Izjemno pa je tudi to, da imajo visoko tlačno in upogibno trdnost.

Epoksi premaz za tla se izbere glede na pričakovane obremenitve v prostorih. Lahko so izpostavljeni normalni obremenitvi, tako doma kot tudi v proizvodnji, če pa pričakujemo večjo obremenitev v prostoru, pa je potrebno povečati debelino tlaka.

Epoxy tlaki so zelo enostavni za namestitev

Vse več ljudi, ki prenavlja svoje domove, ali pa jih na novo gradi, se odloča za talno gretje, saj je zares izjemno. Talno gretje nam omogoča, da smo v prostorih vedno sproščeni, tudi brez copat. Tla so tako vedno topla in nam dajejo občutek udobja.

Epoxy tlaki se tako vse bolj pogosto uporabljajo v kombinaciji s talnim gretjem, saj se tlak v tekočem stanju razlije med cevi talnega gretja in jih zares lepo objame. Poleg tega pa se v plasti tlaka pojavijo manjši zračni mehurčki, ki doprinesejo k lažjem prenosu toplote iz cevi talnega gretja v prostor.

Epoxy tlaki so torej zelo enostavni za namestitev, saj ima možnost samorazlivanja zato se lepše porazdeli po površini tal. Zaradi tega pride po celem prostoru tudi do enakomerne kvalitete.

urednistvo

Next Post

Prijava patenta se vloži pri Uradu RS za intelektualno lastnino

Fri Mar 15 , 2019
Vsak se zaveda, da so hišna opravila tista, ki nam vzamejo veliko časa in se jih želimo neprestano izogibati. Čiščenje zagotovo sodi med opravila, ki se jih skušamo izogibati. Samo čiščenje nam lahko vzame veliko časa in predstavlja velik napor, saj so nekatere površine takšne, ki se zelo težko očistijo. [...]
prijava patenta

You May Like