Hibridni prenosnik ASUS

Včasih se težko odločimo med prenosnikom in tablico – na trgu imamo namreč celo vrsto naprav, ki se prekrivajo v svojih zmogljivostih in funkcionalnostih, pravzaprav pa tudi v praktično vseh drugih relevantnih lastnostih. Izbiro lahko še oteži ponudba hibridnih prenosnikov, lahko pa se ravno v tej skriva idealna izbira. Pravo rešitev morda ponuja hibridni prenosnik ASUS, saj je prav ta proizvajalec znan po odličnih mobilnih napravah.

ASUS sicer slovi po svojih prenosnih računalnikih, ki pokrivajo izjemno širok spekter potreb raznolikih uporabnikov. Zelo prepričljiv prenosnik ASUS lahko najdemo že v nižjem cenovnem razredu, kjer izdelki tega proizvajalca navdušijo predvsem z optimalnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo, medtem ko v višjem rangu izstopajo igričarski prenosniki iz serije ROG, ki za mnoge najzahtevnejše uporabnike predstavljajo kar samoumevno izbiro. Odlike klasičnih prenosnikov pa ASUS uspešno prenaša tudi v ponudbo hibridnih prenosnikov in tablic. Marsikatera tablica ASUS se lahko kosa z običajnimi prenosniki in hkrati ponuja določene edinstvene prednosti, tako da tudi te naprave lahko predstavljajo pravo izbiro za tiste, ki iščejo nov računalnik.

Najbolje se bo obnesla tablica ASUS, ki ima možnost uporabe v kombinaciji z odstranljivo tipkovnico. Ravno to je hibridni prenosnik, imenovan tudi 2 v 1. Če je tablica dovolj zmogljiva, se lahko odlično obnese kot nadomestek prenosnega računalnika, ne da bi zaznali kakšno pomembno razliko v zmogljivosti ali funkcionalnosti. Z odstranljivo tipkovnico namreč združimo prednosti obeh svetov – tablica ASUS je še vedno izjemno kompaktna, lahka in enostavno prenosljiva, poleg tega pa ponuja vse funkcionalnosti, zaradi katerih se radi odločamo za prenosnike. Še posebej to velja za napredne računalnike iz serije Transformer Book, ki so zelo popularni med uporabniki, ki bi radi hibridni računalnik izkoristili v kar največji meri. Čisto možno je, da se bo tak izdelek izkazal za idealni kompromis, ki bo prinesel na plan vse prednosti tablic in prenosnikov.

urednistvo

Next Post

Potek izobraževanja za mladega voznika

Thu Dec 12 , 2019
Včasih se težko odločimo med prenosnikom in tablico – na trgu imamo namreč celo vrsto naprav, ki se prekrivajo v svojih zmogljivostih in funkcionalnostih, pravzaprav pa tudi v praktično vseh drugih relevantnih lastnostih. Izbiro lahko še oteži ponudba hibridnih prenosnikov, lahko pa se ravno v tej skriva idealna izbira. Pravo [...]
izpit za avto

You May Like