Hlevska oprema za govedo za večje hleve

Hlevska oprema za govedo se deli na več segmentov. V vsaki spletni trgovini lahko najdemo dobro hlevsko opremo za govedo, ki je razdeljena v skupine glede na svojo namembnost in uporabo. Najpomembnejši del hlevske opreme za govedo so gotovo krmilniki in železne pregrade, ki jih moramo namestiti, da lahko govedo dobro jé. V kolikor so krave podhranjene nam ne bodo dajale mleka in se ne bodo optimalno razvijale.

Hlevska oprema za govedo vključuje tudi betonske rešetke, ki so narejene tako, da se dobro prilegajo in prilagodijo za različne tipe uporabe. Nato imamo tu še ležalne bokse in pregrade za prosto rejo govedi, ki je v zadnjih letih najbolj priljubljena, saj imajo tako krave na voljo več prostora. Vsakemu govedu je potrebno obrezati tudi parklje in zato je potrebo ravno tako kupiti posebne bokse, ki se uporabljalo za ta namen. 

Hlevska oprema za govedo je torej izredno raznolika. Vsakdo, ki se na novo začne ukvarjati s govedorejo, si mora kupiti vse potrebne pripomočke, da bo lahko čim lažje opravljal svoje delo in da bodo živali zadovoljne v svojem bivalnem prostoru. 

 

Stropni ventilator večjih dimenzij 

Stropni ventilator se lahko naročijo v različnih dimenzijah. Za manjše hleve si lahko omislimo srednje velike stropne ventilatorje, ki jih nato namestimo v hlev. Veliki hlevski prostori pa potrebujejo ogromne stropne ventilatorje, ki kakovostno prezračujejo prostor in tako preprečujejo zadrževanje toplote in slabega zraka. 

Stropni ventilator omogoča tudi preprečevanje prevelike vročine v poletnih dneh. Ko je zunaj več kot trideset stopinj Celzija, je izredno težko prenašati vročino znotraj hleva. V poletnih mesecih je uporaba ventilatorja nujna, saj preprečuje slabo počutje krav. 

Stropni ventilator mora delovati tiho in neslišno, da s svojim hrupom ne bi strašil živali. Tihi ventilatorji so za krave izredno pomirjujoči. Največkrat imajo vsaj šest aluminijastih elis, ki se neprestano vrtijo in povzročijo kroženje zraka. 

urednistvo

Next Post

Najboljša adrenalinska ponudba

Sun Oct 20 , 2019
<a href="https://www.profarm.si/hlevska-guma-govedoreja">Hlevska oprema za govedo</a> se deli na več segmentov. V vsaki spletni trgovini lahko najdemo dobro hlevsko opremo za govedo, ki je razdeljena v skupine glede na svojo namembnost in uporabo. Najpomembnejši del hlevske opreme za govedo so gotovo krmilniki in železne pregrade, ki jih moramo namestiti, da lahko govedo dobro jé. V kolikor [...]
Najboljša adrenalinska ponudba

You May Like