Idealna kombinacija za zanesljivo košnjo

Če želimo trato vzdrževati v brezhibnem stanju, bomo morali uporabiti več različnih pripomočkov. To še posebej velja za večje in kompleksno oblikovane vrtove, a v praktično vsakem primeru se pri košnji srečamo z različnimi izzivi. Če se soočamo s kakšnimi večjimi ovirami, bo prišla zmogljiva oprema še kako prav.

Košnja na neugodnem terenu

Včasih predstavlja problem neraven teren ali pa neugodna podlaga, pogosto se tudi zgodi, da se takšne površine pretirano razrastejo. V tem primeru lahko priporočimo uporabo BCS kosilnice, ki je idealna rešitev v takšni situaciji. Brez težav se sooči z različnimi podlagami in površinami, tudi z večjimi nakloni in vsemi mogočimi vsiljivci v travi. BCS kosilnice resda niso najboljša izbira za vzdrževanje trat, ki morajo biti do potankosti urejene, bodo pa zato neprekosljive na terenu, ki zahteva najprej uvodno čiščenje in košenje visoke trave. V takšnem okolju ne pomaga nobena vrtna kosilnica, treba je uporabiti orodje, ki bo kos bistveno večjim izzivom. Nič čudnega, da je uporaba BCS kosilnice v nekaterih primerih kar samoumevna, ta oprema pa je nujna na mnogih kmetijah in povsod tam, kjer imamo opravka z večjimi posestvi.

Košnja okoli ovir

Na manjših površinah pa pogosto naletimo na druge izzive, predvsem na različne ovire, ki ne dopuščajo enostavne uporabe učinkovitih kosilnic. V tem primeru pride v poštev kosilnica na nitko. Stihl ponuja pestro izbiro na tem področju in pokriva potrebe različnih uporabnikov. Kosilnica na nitko Stihl omogoča uspešno košenje trave tudi med različnimi ovirami, predvsem okoli vogalov in kotičkov objektov, pa tudi okoli kolov in ograj, dreves, daljnovodov in drugih pogostih ovir. Privoščimo si lahko popolno natančnost, saj kosilnico enostavno ročno upravljamo, tako da dosežemo idealen učinek. Seveda to ponuja le kosilnica na nitko Stihl, ki je dovolj kakovostna in zanesljiva za zahtevnejše uporabnike, ki pričakujejo brezhiben rezultat.

urednistvo

Next Post

Toplotna črpalka Panasonic T CAP

Sat Dec 14 , 2019
Če želimo trato vzdrževati v brezhibnem stanju, bomo morali uporabiti več različnih pripomočkov. To še posebej velja za večje in kompleksno oblikovane vrtove, a v praktično vsakem primeru se pri košnji srečamo z različnimi izzivi. Če se soočamo s kakšnimi večjimi ovirami, bo prišla zmogljiva oprema še kako prav. Košnja [...]
Toplotna črpalka