Idealna popestritev poletnih večerov

Poletni dnevi so dolgi in vroči, ravno zato pa je dovolj časa za zanimive aktivnosti, ki jih lahko izvajamo na prostem. Seveda lahko nekaj uric namenimo tudi poležavanju in sončenju, a še veliko bolj zabavno bo v družbi prijateljev in dobre hrane – poletni večeri so idealni za pogostitev s specialitetami z domačega žara! Pikniki so priljubljena oblika druženja, velika pojedina pa bo odlično uspela, če se opremimo s pravimi pripomočki in seveda povabimo najboljšo družbo.

Vsak je lahko pravi žar mojster, če za kulinarično ustvarjanje uporabi pravo opremo. Najlažja bo priprava domačih specialitet v dobro opremljeni letni kuhinji, piknik pa lahko priredimo skoraj povsod, če le imamo prenosni žar ali vsestranski kuhalnik. Kaj bomo še potrebovali? V poštev pride raznovrstna oprema, seveda pa ne smemo pozabiti na hrano in pijačo!

Vse za piknik na enem mestu

Največ sreče bo pri iskanju opreme za piknik pri večjih trgovcih, ki v poletnem času pripravljajo posebne akcije tovrstne opreme. Aktualni NKD katalog predstavlja prav novo ponudbo opreme za piknik, že na prvih straneh letaka najdemo bogato zbirko izdelkov po privlačnih cenah. NKD katalog ponuja obilico uporabnih kosov opreme za pripravo in postrežbo hrane, pri tem trgovcu so na voljo tudi različni žari, ki bodo še posebej po godu tistim, ki želijo na kar se da enostaven način pripraviti izjemno okusno poletno pojedino. Na svoj račun bodo prišli celo tisti, ki se ob žaru ne želijo preveč mučiti, saj jim je na voljo kar žar za enkratno uporabo, na katerem lahko zelo enostavno in z minimalnim trudom pripravimo odlične specialitete.

Poleg tega je ta trgovec znan tudi po pestri ponudbi vrtnega pohištva in podobnih izdelkov. V poletnem času je NKD katalog poln opreme, ki popestri preživljanje dni in večerov na prostem. Tudi ti izdelki lahko pridejo prav pri pikniku – poleg raznovrstne dekoracije imamo na voljo opremo za uživanje na vodi ter igro na prostem, posebej veseli bodo te ponudbe seveda otroci.

Po kakovostno opremo k priznanemu trgovcu

Zahtevnejši kupci bodo opremo za piknik iskali pri uveljavljenih trgovcih, ki lahko zagotovijo odlično kvaliteto svoje ponudbe. Mnoge izdelke za piknik ponuja tudi aktualni Merkur katalog, ki bo priskočil na pomoč tistim, ki iščejo kakšne specifične kose opreme. Ta trgovec namreč slovi prav po tem, da ima v ponudbi vse mogoče pripomočke, s katerimi ponuja pravo rešitev za vsakega kupca. Merkur katalog predstavlja le del ponudbe, ki je v poletnem času na voljo po posebej ugodnih cenah, seveda pa je možno pri tem trgovcu najti še bogato zbirko drugih izdelkov.

Merkur katalog bo posebej uporaben za tiste, ki želijo res odločno vstopiti v sezono piknikov. Največ priložnosti bodo pri tem trgovcu odkrili tisti, ki se lotevajo ureditve domače letne kuhinje, morda urejajo teraso ali pa želijo preurediti vrt, na katerem bodo gostili piknike. Ne manjka še dekoracije in drugih dodatkov, ki so nujni za prijetno preživljanje prostega časa v poletnih večerih. Na voljo je skratka vse, kar potrebujemo za oblikovanje idealnega ambienta za poletne piknike!

urednistvo

Next Post

Cena catering na osebo – preverite na spletni strani ponudnika

Fri Jun 14 , 2019
Poletni dnevi so dolgi in vroči, ravno zato pa je dovolj časa za zanimive aktivnosti, ki jih lahko izvajamo na prostem. Seveda lahko nekaj uric namenimo tudi poležavanju in sončenju, a še veliko bolj zabavno bo v družbi prijateljev in dobre hrane – poletni večeri so idealni za pogostitev s [...]
cena catering na osebo