Implantati iz cirkonija

Implantati so pomembni zato, ker opravljajo nalogo zobne korenine, ki znotraj naše čeljusti trdno drži vsak naš zob. Če zoba in korenine nimamo več, je potrebno vstaviti umetni korenino v obliki zobnega vsadka, na katerega bo kasneje implantolog lahko namestil zobno krono. Dober zobni implantat se znotraj naše čeljusti hitro poveže z tkivom in se dobro ujame z našim telesom. Slabi implantati pa lahko pri človeku izzovejo tudi neprijetne reakcije, ki jim sledi otekanje in krvavenje dlesni. 

Implantati morajo biti zato vrhunski. Če želimo biti natančni, je dobro, da svojega implantologa povprašamo o tem, iz kje dobiva svoje implantate. Kje jih naroči in iz kakšnega materiala so. Najboljši implantati so v celoti iz titana. A ker je titan draga kovina, jo mešajo z ostalimi slabšimi kovinami in ravno slabše kovine so odgovorne za morebitne alergijske reakcije. 

Implantati naj bodo torej najvišje kakovost. Veliko uporabnikov je izredno zadovoljnih s cirkonijevimi implantati, ki so popolnoma keramični. Ti implantati imajo izredno dobre lastnosti in se po trdnosti lahko brez težav kosajo z implantati iz titana, zato jih uporabi vedno več implantologov. 

 

Zobne luske izdelane iz najboljšega porcelana

Zobne luske so narejene iz tankih plasti porcelana in se individualno lepijo na naše naravne zobe. Za luske se odločajo ljudje, ki niso zadovoljni z izgledom svojih zob, saj so postali le-ti zabarvani in imajo velikokrat nepravilno obliko. Da si zobe olepšamo, se tako lahko odločimo za namestitev lusk, ki so tako tanke, da bodo popolnoma neopazne. 

Zobne luske morajo biti tui izredno trdne. Le trden porcelan je lahko kos vsakdanjim izzivom, ki so jim podvrženi naši zobje. Zobje skozi cel dan pripomorejo z žvečenju in grizenju hrane in so zato tako zelo pomembni. Slab material bi tako lahko negativno vplival na naše življenje in počutje, saj ne bi mogli sproščeni jesti in se smejati v javnosti. 

urednistvo

Next Post

Talno gretje cena je pogost vpis v spletne brskalnike

Fri Apr 17 , 2020
Implantati so pomembni zato, ker opravljajo nalogo zobne korenine, ki znotraj naše čeljusti trdno drži vsak naš zob. Če zoba in korenine nimamo več, je potrebno vstaviti umetni korenino v obliki zobnega vsadka, na katerega bo kasneje implantolog lahko namestil zobno krono. Dober zobni implantat se znotraj naše čeljusti hitro [...]

You May Like