Implantati – kakovostni, a preprosti kovinski vijaki

Implantati ali zobni vsadki so v zobozdravstvu prisotni že kar nekaj časa, njihova priljubljenost pa je zaradi učinkovitosti še vedno na višku in tako bo najverjetneje tudi ostalo.

Implantati ali zobni vsadki so zelo preprosti kovinski vijaki. Oblikovani so tako, da se lahko brez zapletov vgradijo v kost ter vam služijo kot izjemno kakovostna umetna korenina. To lahko služi le posameznemu zobu ali pa več zobem hkrati.

Implantati so narejeni iz posebnega medicinskega titana oziroma iz njegovih zlitin. Zobne vsadke vam zobozdravnik vstavi v manjše luknjice v kost, ki se pripravijo kot del procedure vsaditve.

Če se boste tudi vi odločili za implantate, je najbolje, da se o podrobnejših informacijah pozanimate kar s pomočjo spleta, kjer boste prav tako ugotovili, kateri skupini ljudi se implantati ne priporočajo oziroma odsvetujejo.

Invisaligneden od najpopularnejših zobnih aparatov v tem hipu

Ali veste kaj pomeni invisalign? Če ste v zadnjem času raziskovali trg, povezan z zobnimi aparati, potem zagotovo veste, da je to ena od najbolj priljubljenih oblik oziroma vrst zobnega aparata v tem hipu.

Če vas skrbi nošenje zobnega aparata predvsem zato, ker se vam bo že na daleč videlo, da nosite zobni aparat in boste zato veliko manj samozavestni, vam priporočamo, da se pozanimate o zobnem aparatu invisalign, ki je izjemno priljubljen ne samo pri nas, temveč tudi drugje po svetu.

Invisalign je torej na prvi pogled skoraj popolnoma neviden, zato ga mnogi pogosto označujejo kot nevidni aparat. Gre za snemljivo vrsto zobnega aparata, kar pomeni, da vam ne bo treba pogosto hoditi k ortodontu. Snamete ga lahko tedaj, ko si to sami želite. Je zelo enostaven za čiščenje ter vzdrževanje.

Na spletu si ga lahko ogledate na številnih straneh podjetij, ki vam ponujajo še druge vrste aparatov, poleg tega pa še vrsto zelo koristnih storitev, ki so povezane tudi z izgledom zob.

urednistvo

Next Post

Hibridni prenosnik ASUS

Tue Dec 10 , 2019
<a href="https://www.zobozdravstvo-diamant.si/implantati/">Implantati</a> ali zobni vsadki so v zobozdravstvu prisotni že kar nekaj časa, njihova priljubljenost pa je zaradi učinkovitosti še vedno na višku in tako bo najverjetneje tudi ostalo. Implantati ali zobni vsadki so zelo preprosti kovinski vijaki. Oblikovani so tako, da se lahko brez zapletov vgradijo v kost ter vam služijo [...]
Prenosnik ASUS

You May Like