Iphone servis, popravilo telefonov

Pametni telefon je seveda ena izmed najbolj popularnih tehnoloških pridobitev zadnjega desetletja. Predstavljajte si – prvi iPhone je izšel šele pred 13 leti! Se vam zdi leto 2007 daleč stran? Si lahko predstavljate, da pred tem letom še prav nihče ni držal v roki pametnega telefona, danes, komaj dobro desetletje po tem, pa s seboj v torbici ali v žepu nosi pametni telefon že skoraj vsak, ki ga poznate? Morda si ga je kupila celo vaša priletna mati, ki je prej dolga leta govorila, da je ta nova tehnologija zanjo absolutno preveč komplicirana.

IPhone servis je bil tako eden izmed prvih servisov za popravilo telefonov, ki je bil na voljo. Še ne dolgo nazaj so bili iPhoni torej edini pametni telefoni na tržišču. Se spomnite, kako hitro se je potem to spremenilo? Proizvajalci elektronskih naprav iz celega sveta so zavohali priložnost in pravilno spoznali, da je to smer tehnologije, ki se bo v prihodnjih letih najhitreje spreminjala. Pa se bo najhitreje spreminjala tudi v prihodnjih desetletjih? Težko vemo, vendar pa je to vprašanje, s katerim se intenzivno ukvarjajo v vseh teh tehnoloških podjetjih, da bi zajahali val in ujeli naslednjo veliko stvar. 

Dandanes svojega pametnega telefona, ki ni iPhone, na popravilo telefonov seveda ne bomo odnesli na iPhone servis, kar je seveda sreča, saj drugi servisi običajno ponujajo velko bolj uporabnikom prijazne cene. Seveda pa tudi ni nujno, da svojega iPhona odnesemo na iPhone servis, saj je čisto možno, da nam ga bodo še ceneje in hitreje popravili na servisu, ki se ne specializira samo v popravilo Apple izdelkov. Pri Apple izdelkih namreč vedno plačamo tudi premium za prestižno znamko, kar tako kot za izdelke same velja tudi za popravilo telefonov in drugih podobnih naprav, ki jih ponuja ta slavni proizvajalec.

urednistvo

Next Post

Kako drugačna so blokovska vhodna vrata?

Sat Aug 1 , 2020
Pametni telefon je seveda ena izmed najbolj popularnih tehnoloških pridobitev zadnjega desetletja. Predstavljajte si – prvi iPhone je izšel šele pred 13 leti! Se vam zdi leto 2007 daleč stran? Si lahko predstavljate, da pred tem letom še prav nihče ni držal v roki pametnega telefona, danes, komaj dobro desetletje [...]
Blokovska vhodna vrata

You May Like