Kako drugačna so blokovska vhodna vrata?

Seveda obstaja veliko različnih vrst vhodnih vrat, med drugim so tudi blokovska vhodna vrata. Ta se od ostalih razlikujejo predvsem po tem, da so veliko večja od tistih navadnih vrat, ki jih imate kot vhod v svojo hišo ali pa stanovanje. 

Blokovska vhodna vrata so seveda nekaj posebnega, saj je njihovo odklepanje povezano z vsakim stanovanjem v bloku posebej, zardi tega je mogoče to, da vi, v ne glede na to v katerem nadstropju ste, lahko odprete vhodna vrata nekomu, ki je pozvonil. To je ena izmed najboljših lastnosti vhodnih vrat pri blokih. Seveda so narejena tudi tako, da se sama zaprejo in po navadi se tudi zaklenejo, ko se zaprejo, saj se navada vrata ne zaklenejo sama od sebe. 

Blokovska vhodna vrata so zagotovo cenovno veliko dražja od tistih navadnih, saj so namenjena za blok. Ampak resnično vsebujejo veliko različnih funkcij in prav je tako, saj zagotavljajo varnost praktično celotnemu bloku. 

Garažna vrata so resnično posebna

Garažna vrata so seveda tista vrata, ki si jih verjetno vsi predstavljajte, ki se na pritisk daljinca dvignejo in zložijo, toliko, da lahko zapeljete svoj avtomobil notri in jih potem zaprete nazaj. 

Seveda imamo danes obstaja veliko tekmovanje tudi med različnimi znamkami in modeli tudi pri vratih kot so garažna vrata. Narejena so lahko iz različnim materialov in prav tako so lahko različne barve. 

Garažna vrata imajo višjo ceno kot ostala vrata, saj se zložijo na pritisk gumba in so neprimerno večja od navadnih vrat. Seveda so narejena iz drugih materialov in so zardi tega lahko dražja poleg tega pa so izjemno funkcionalna, saj so lahko celo tako velika da notri pospravite avtobus ali pa tovornjak. 

Torej garažna vrata so zagotovo nekaj posebnega in prav zaradi tega jih nima vsak hiša ali vsako stanovanje, v kolikor pa imate garažo pa so garažna vrata obvezna oprema. 

urednistvo

Next Post

Kupola za lažje uravnavanje temperature

Sat Aug 1 , 2020
Seveda obstaja veliko različnih vrst vhodnih vrat, med drugim so tudi blokovska vhodna vrata. Ta se od ostalih razlikujejo predvsem po tem, da so veliko večja od tistih navadnih vrat, ki jih imate kot vhod v svojo hišo ali pa stanovanje.  <a href="https://www.vrata-krpan.si/vhodna-stanovanjska-varnostna-vrata">Blokovska vhodna vrata</a> so seveda nekaj posebnega, saj je njihovo odklepanje povezano [...]
Kupola

You May Like