Komisijska prodaja oblačil in obutve

V času velikega potrošništva sicer ne razmišljamo preveč o ponovni uporabi izdelkov, ki so že odslužili svoj primarni namen. A ko se soočimo s polno omaro, v kateri najdemo cel kup premajhnih kosov, je gotovo čas, da se vprašamo o morebitnih rešitvah. Na voljo imamo nekatere zelo elegantne možnosti, posebej privlačna pa je komisijska prodaja, ki prinaša različne koristi.

Svoja rabljena oblačila lahko prodamo, kar je zelo posrečena rešitev, saj s tem koristimo tako sebi kot novemu kupcu. Vsekakor je to veliko bolj smiselno kot da bi oblačila še naprej zadrževali v omari, ne da bi jih nameravali tudi dejansko uporabljati. Oblačila lahko spravimo v prodajo, kjer bodo bistveno bolj koristna, pri tem pa nekaj malega tudi zaslužimo.

Z vidika kupca je nakup takšnih oblačil morda še bolj smiseln. Ker so rabljena oblačila v uveljavljenih trgovinah s takšno ponudbo dobro preverjena, imamo na izbiro le kakovostne in brezhibno ohranjene kose, tako da ni kakšnih bojazni, da bi naleteli na kakšne strgane ali pretirano ponošene kose. Tudi pri tistih oblačilih, ki so brezhibno ohranjeni in morda niti nikoli niso bili nošeni, lahko pričakujemo ugodno ceno. Tako so lahko rabljena oblačila tudi dobra priložnost za cenovno ugoden nakup. Nekatera oblačila lahko brez skrbi kupimo na ta način, predvsem tista, ki jih ne nameravamo nositi dolgo, recimo kakšna sezonska oblačila ali pa oblačila za kakšno posebno delo. Seveda pa lahko rabljena oblačila uporabljamo tudi za vsakdan, brez težav lahko povsem opustimo nakupovanje novih oblačil.

Komisijska prodaja lahko vključuje tudi drugo opremo, predvsem obutev. Tudi ta je pogosto žrtev neuporabe, pravzaprav še pogosteje, saj se lahko hitro zgodi, da ugotovimo, da nam čevelj ne odgovarja. Tako je na voljo odlično ohranjena obutev, ki bo brezhibno opravljala svoje delo. Takšni kosi bodo gotovo veseli novega lastnika, pa tudi on njih.

urednistvo

Next Post

Se ne morete odločiti, ali bi radi imeli v kopalnici tuš ali kad?

Sun Dec 29 , 2019
V času velikega potrošništva sicer ne razmišljamo preveč o ponovni uporabi izdelkov, ki so že odslužili svoj primarni namen. A ko se soočimo s polno omaro, v kateri najdemo cel kup premajhnih kosov, je gotovo čas, da se vprašamo o morebitnih rešitvah. Na voljo imamo nekatere zelo elegantne možnosti, posebej [...]
tuš kad

You May Like