Konica Minolta Bizhub C258 vam bo pomagal zmanjšati stroške

V številnih firmah so trenutno najbolj aktualne teme o energetski učinkovitosti in zmanjševanju stroškov. Vsi, ki so za to odgovorni, se sprašujejo, kako zmanjšati stroške dela, ter hkrati privarčevati na energiji. V večjih pisarnah, kjer je veliko dela z računalniki, tiskanja, kopiranja in skeniranja, je prvi korak nakup učinkovite multifunkcijske naprave, kot je na primer Konica Minolta Bizhub C258.

Konica Minolta Bizhub C258 je barvni multifunkcijski tiskalnik, ki je namenjen večjim pisarnam ali firmam. Z nakupom tega tiskalnika ne boste več potrebovali dodatnih skenerjev, fotokopirnih strojev, tiskalnikov, saj bo Konica Minolta Bizhub C258 učinkovito opravila delo vseh naprav hkrati. Ker gre za računalniško podprt sistem s strani administratorja, boste imeli popolno kontrolo nad številom tiskov posameznih uporabnikov. Nastavitev tiskalnika lahko prilagajate in določene parametre omejite, na primer število tiskov ali pa barvno tiskanje. S temi ukrepi boste zagotovo naredili prvi korak k večji učinkovitosti.

Konica Minolta Bizhub C227 je stroškovno učinkovit barvni multifunkcijski tiskalnik

Multifunkcijske naprave ali več opravilne naprave so postale vedno bolj priljubljene. Gre za izjemno učinkovite naprave, zaradi česar je postala cena tiska majhna. Najnovejši modeli so tudi okolju prijazni, tako da so skladni z mednarodnimi okoljskimi standardi. Ena od takšnih multifunkcijskih naprav je tudi Konica Minolta Bizhub C227, ki je primeren za manjše pisarne.

Konica Minolta Bizhub C227 je barvni multifunkcijski tiskalnik, s katerim boste izjemno kvalitetno tiskali za nizko ceno. Gre za učinkovit laserski tiskalnik, s katerim boste lahko kopirali in tiskali vse vrste dokumentov. Za tiskanje potrebujete redno menjavati tonerje, ki ustrezajo multifunkcijskemu tiskalniku. Hitrost tiskanja in kopiranja je 22 strani v eni minuti, uporabljate pa lahko vse vrste papirja različnih velikosti, od A5 do A3. Možno je tudi tiskanje z mobilnih naprav, ki se brezžično povežejo z napravo. Z multifunkcijskim tiskalnikom Konica Minolta Bizhub C227 lahko tudi skenirate in pošiljate fakse.

urednistvo

Next Post

Zdrava hrana za pse je prava odločitev

Mon Dec 3 , 2018
V številnih firmah so trenutno najbolj aktualne teme o energetski učinkovitosti in zmanjševanju stroškov. Vsi, ki so za to odgovorni, se sprašujejo, kako zmanjšati stroške dela, ter hkrati privarčevati na energiji. V večjih pisarnah, kjer je veliko dela z računalniki, tiskanja, kopiranja in skeniranja, je prvi korak nakup učinkovite multifunkcijske [...]
Zdrava hrana za pse