Najbolj privlačen in nor pustni kostum

V času pusta si večina med vami nadene vsaj lasuljo ali pa masko, morda doda še nekaj make upa. Po drugi strani pa bi zagotovo vzbudili veliko večjo pozornost, če bi si nadeli pustni kostum v celoti. Tako bi izgledali še veliko pristneje.

Pustni kostum si lahko naredite sami, a zato morate imeti kar nekaj materiala, pripomočkov, prostega časa in ne nazadnje še večjo mero domišljije ter ustvarjalnosti. Če tega nimate, je kostum za pustni čas najbolje kar kupiti. Na srečo niti na našem trgu ne manjka pestre ponudbe tovrstnih kostumov.

V pustni kostum pa se lahko odenete tudi ob drugih priložnostih. Je odlična izbira na primer za Halloween zabavo, ki je pri nas vse bolj uveljavi. Najpomembneje pa je, da imate na sebi najprivlačnejši kostum in da je obenem še noro obarvan. Takšnega si lahko zlahka poiščete tudi v spletni prodajalni, kjer ga boste lahko kupili po še dostopnejši ceni.

Pustne lasulje v prečudovitih barvnih odtenkih in z dodatki

Pustne lasulje so vsekakor del pustne opreme. A izbrati lasuljo za najbolj nori čas v letu zagotovo ni preprosto. Najprej je treba vedeti, za kateri tip maske jo je treba izbrati, nato je treba razmisliti o dolžini, obliki in ne nazadnje še o barvi.

Pustne lasulje so praviloma precej različnih in odštekanih barv. Po drugi strani lahko izbirate tudi med bolj umirjenimi, če je na primer že vaš kostum precej pisan. Če se boste na primer za pusta našemili v čarovnico, se vam bo zagotovo najbolje podala dolga črna lasulja, ki pa je lahko povsem ravna, nakodrana ali pa nekoliko zmršena, kot se za takšna bitja spodobi.

Po drugi strani pa so vam na trgu na voljo pustne lasulje, ki vključujejo še nekatere dodatke. Če boste na primer kupovali lasuljo za angela, boste poleg na primer dobili še angelski sij. Lahko pa ga v obliki obroča kupite tudi posebej.

urednistvo

Next Post

Meritev električnih inštalacij preprečujejo večjo materialno škodo

Sun Oct 25 , 2020
V času pusta si večina med vami nadene vsaj lasuljo ali pa masko, morda doda še nekaj make upa. Po drugi strani pa bi zagotovo vzbudili veliko večjo pozornost, če bi si nadeli pustni kostum v celoti. Tako bi izgledali še veliko pristneje. <a href="https://bal.si/">Pustni kostum</a> si lahko naredite sami, a zato morate [...]
Meritev električnih inštalacij