Najboljša adrenalinska ponudba

Kje iskati najboljšo adrenalinsko ponudbo? Odvisno seveda od tega, kaj pričakujemo. Če se zanimamo predvsem za rafting in kajak, Bovec gotovo predstavlja idealno izbiro. Posočje tudi sicer ponuja celo vrsto aktivnosti, ki jih bodo ljubitelji adrenalina naravnost oboževali. Možnosti je veliko, le raziskati jih je treba.

Med najbolj priljubljenimi aktivnostmi v Posočju so seveda spusti po reki, pri čemer lahko uporabimo raft ali kajak. Bovec je za takšne podvige idealno izhodišče, saj je kraj posrečeno lociran na bregovih reke Soče in so vsa vstopna mesta v relativni bližini. Velika prednost je tudi v tem, da je ponudba športnih in adrenalinskih dejavnosti zelo dobro razvita, tako da ne bo težko dobiti prave ponudbe za rafting ali kajak. Bovec odpira tudi nekatere druge možnosti, recimo spust z vodnim bobom.

Seveda pa vse aktivnosti niso omejene le na reko Sočo, pravzaprav niti ni treba ostati na tleh – med priljubljene aktivnosti se na primer uvršča tudi skok s padalom. Cena za takšno doživetje je nekoliko višja, tako da bodo mnogi obiskovalci Posočja pogumneže v zraku opazovali le s tal, a vseeno se bodo našli tudi mnogi radovedneži, ki bi vseeno radi preizkusili skok s padalom. Cena je nenazadnje dokaj ugodna, če upoštevamo organizacijski zalogaj pri takšnih aktivnostih ter nepozabno izkušnjo, ki jo s tem dobimo. Za kakšno uro jadranja bo treba odšteti okoli 200 evrov, na voljo pa so različni programi, ki omogočajo nekaj prihranka in nekoliko drugačno izkušnjo. Vsekakor je za skok s padalom cena upravičena, tako da se investicija splača.

Ponudba adrenalinskih doživetij je v Posočju seveda še bolj dodelana. Že v Bovcu najdemo še mnoge druge opcije, tako na tleh kot na reki in v zraku. Omenimo recimo adrenalinski park in spuste po jeklenici, pa razne opcije za raziskovanje neokrnjene narave, kot je recimo soteskanje. 

urednistvo

Next Post

Cenovno ugodno shranjevanje živil

Mon Oct 21 , 2019
Kje iskati najboljšo adrenalinsko ponudbo? Odvisno seveda od tega, kaj pričakujemo. Če se zanimamo predvsem za rafting in <a href="http://www.bovecsport.com/en/ponudba/kayak">kajak, Bovec</a> gotovo predstavlja idealno izbiro. Posočje tudi sicer ponuja celo vrsto aktivnosti, ki jih bodo ljubitelji adrenalina naravnost oboževali. Možnosti je veliko, le raziskati jih je treba. Med najbolj priljubljenimi aktivnostmi v Posočju [...]
Cenovno ugodno shranjevanje živil

You May Like