Napredna oprema za vrtnarje

Vrtnarje običajno povezujemo z delikatnimi opravili pri vzgoji rastlin, a v resnici je to področje še veliko širše. V nekem pogledu lahko zatrdimo, da se z najtežjimi nalogami srečujejo vrtnarji, ki obdelujejo večja posestva, četudi gre le za običajno zelenico. Na takšni površini namreč ne bo šlo brez raznovrstne opreme, ki pomaga pri delu.

Traktorji za vrtnarjenje

Pogosto se tudi vrtnarji poslužijo običajnih traktorjev, ki so vsestransko uporabni in zelo zmogljivi, tako da bodo kos vsem opravilom na večjem posestvu. Posebej priljubljeni so traktorji, ki veljajo za zanesljive in vzdržljive, takšna je recimo znamka Zetor. Rezervni deli so še dodaten plus, saj je traktorje praviloma lažje vzdrževati in popravljati kot manjše vrtnarske naprave, ki imajo bolj kompleksno drobovje. Poleg tega so originalni deli zelo kakovostni – originalni Zetor rezervni deli bodo življenjsko dobo vozila podaljševali praktično v nedogled, še posebej če menjamo le tiste dele, ki neizogibno podležejo obrabi. Na dolgi rok so traktorji zelo dobra investicija za zahtevne vrtnarje, še posebej seveda vzdržljiva vsestranska vozila priznanih znamk, ko je Zetor. Rezervni deli in servisne storitve dajejo takšnim izdelkom le še piko na i.

Vrtni traktorji

Nekoliko manjši in bolj specializirani sorodniki običajnih traktorjev so vrtni traktorji, ki se prav tako dobro obnesejo na večjih posestvih. Idealni so za uporabo na urejenih površinah, ki s terenom ne predstavljajo velikih izzivov, je pa treba trato vseeno ohranjati v idealnem stanju. Da ne bo delo izredno zamudno in mukotrpno, poskrbijo vrtni traktorji z učinkovito kosilnico, ki bo brez težav pokosila tudi večjo površino, ne da bi moral uporabnik sam vložiti veliko truda v upravljanje naprave. Poleg tega pa vrtni traktorji pogosto ponujajo nekatere druge funkcije, ki so na večjih vrtovih zelo dobrodošle, predvsem sekljanje trave in gnojenje, z dodatnim prostorom pa omogočajo še prevažanje opreme in materialov.

urednistvo

Next Post

Pometalec Karcher za hitrejše pometanje

Sat Oct 26 , 2019
Vrtnarje običajno povezujemo z delikatnimi opravili pri vzgoji rastlin, a v resnici je to področje še veliko širše. V nekem pogledu lahko zatrdimo, da se z najtežjimi nalogami srečujejo vrtnarji, ki obdelujejo večja posestva, četudi gre le za običajno zelenico. Na takšni površini namreč ne bo šlo brez raznovrstne opreme, [...]
Pometalec Karcher za hitrejše pometanje

You May Like