Odlične ideje za družinske počitnice!

Kam na počitnice? Poležavanja ob morju se hitro naveličamo in veliko bolj atraktivne postanejo počitnice, ki vključujejo tudi druge zanimivosti. Še vedno se radi predajamo sprostitvi, a če svoj prosti čas popestrimo še s kakšnimi zanimivimi aktivnostmi, bomo od dopusta veliko več odnesli. Zato se moramo skrbno odločiti za pravo destinacijo, ki nam vse to ponuja. Še posebej, če gre za družinske počitnice, v tem primeru moramo poskrbeti za to, da program vključuje nekaj za vsakogar.

Morda nas čaka kar velik izziv, saj je težko uskladiti interese skupine ljudi, še posebej če gre za širok starostni razpon. Otroci imajo svoje ideje pri preživljanju počitnic, starši pogosto ciljajo na sprostitev in ogled kakšnih zanimivosti. Da bi lahko čas res dobro izkoristili, moramo torej skrbno načrtovati aktivnosti, ki jih razporedimo preko celega dopusta.

Družinske počitnice v paketu

Ena možnost je ta, da izberemo paket pri turističnih agencijah, ki organizirajo takšne počitnice. To je lahko izvrstna rešitev, ki ponuja pravo doživetje za vsakogar. Tudi zato, ker najdemo ugledne ponudnike, ki pripravljajo res atraktivne programe za družinske počitnice. Po navadi so to aktivne počitnice, ki ne vključujejo le lenarjenja, temveč imajo zelo pester program in obilo zanimivosti za mlado in staro.

Program za aktivne počitnice lahko dobro prilagajamo interesom in željam, sploh če se odločimo za dopustovanje v kakšnem kotičku, ki nam ponuja veliko možnosti. Pri nas se ponudba za aktiven dopust razvija predvsem v Posočju, kjer lahko brez težav pripravimo bogat program za cel teden ali za še daljše počitnice. Ravno tu se torej splača iskati ponudnike, ki lahko pripravijo družinske počitnice v paketu.

Seveda imamo na voljo tudi druge možnosti, v Posočje se lahko odpravimo tudi v lastni režiji. Lokalna ponudba nas ne bo pustila na cedilu, gotovo lahko pričakujemo, da bomo dobili raznovrstne možnosti za udeležbo v adrenalinskih aktivnostih, po tem so posoški turistični centri najbolj znani. Zelo zanimive pa so tudi možnosti za prenočišča in gostinsko ponudbo, to je nenazadnje še pomembnejši del počitnic.

družinske počitnice

Labrca Tolmin ponuja vse potrebno za nepozabne počitnice

Pred obiskom Posočja se gotovo vprašamo, kje bomo prenočevali in kje bomo med vsemi aktivnostmi našli kaj za pod zob. Če imamo srečo, najdemo vse potrebno na enem mestu! Splača se pobrskati po ponudbi uveljavljenih turističnih agencij, ki za vse obiskovalce zelo dobro poskrbijo, pogosto kar na istem mestu. Takšno ponudbo ima Labrca Tolmin, kjer deluje uveljavljena turistična agencija Maya.

Na enem mestu lahko najdemo široko ponudbo turističnih storitev, ki jih potrebujejo praktično vsi obiskovalci Posočja. Največ zanimanja sicer zbuja ponudba adrenalinskih aktivnosti, tudi pri teh povpraševanjih je Labrca Tolmin pravi naslov. Najdemo namreč ponudbo zanimivih aktivnosti, ki jih izvaja agencija Maya – med najbolj priljubljene se uvršča rafting na Soči, izvajajo se tudi spusti s kajakom in drugimi plovili. V zadnjem času je vedno bolj priljubljen canyoning, ki vodi skozi soteske lokalnih vodotokov. Vse to nam Labrca Tolmin nudi na istem mestu, kjer dobimo tudi ponudbo prenočišč in prehrane. To je pravi center za obiskovalce, ki želijo biti deležni dobre oskrbe, saj se ne bo treba obremenjevati z iskanjem raznovrstne ponudbe pri mnogih različnih ponudnikih. Labrca Tolmin je vse, kar potrebujemo za nepozabne družinske počitnice ali za aktivne počitnice v drugi družbi.

Medtem ko bržkone res izstopa prav ponudba adrenalinskih dejavnosti, bomo z zanimanjem preverili še druge možnosti, ki jih ponuja Labrca Tolmin. Vsak obiskovalec seveda potrebuje streho nad glavo, mnogi za to izberejo kamp. Prav tako se je treba med številnimi adrenalinskimi aktivnostmi tudi okrepčati, kar je spet pomembna naloga, ki je ne smemo zanemariti. Tudi to nam ponuja Labrca Tolmin na istem mestu, kjer se odločamo tudi za oblikovanje zanimivega in pestrega programa z mnogimi adrenalinskimi aktivnostmi.

Kamp Tolmin ponuja nepozabno izkušnjo

Če se odpravljamo na počitnice v Posočje, bi bilo škoda cel čas preživeti v apartmaju ali hotelu. Na voljo imamo veliko bolj zanimive možnosti, predvsem za kamp Tolmin ponuja atraktivne opcije. Kampiranje je izredno zanimivo tudi za družine, ki se pripravljajo na družinske počitnice – ponuja nepozabno izkušnjo za otroke, lahko se veliko naučimo in marsikaj doživimo. Hkrati je to tudi cenovno zelo ugodna opcija, cenejših prenočišč preprosto ne bomo našli.

Dodatna prednost je v tem, da je kamp Tolmin lahko zelo lepo urejen in dobro opremljen, tako da nam res ne bo nič manjkalo. Labrca ponuja prostor za kampiranje v šotorih, možno si je šotor tudi izposoditi, tako da ima vsak obiskovalec na voljo možnost za udobno prenočevanje. Poleg prostora za šotor ima kamp Tolmin še skupne prostore za razne aktivnosti, ima tudi gostinsko ponudbo, v neposredni bližini pa je reka Soča, ki nudi osvežitev in sprostitev. Dobro urejen kamp je velika prednost pri preživljanju aktivnih počitnic, zato se vsekakor splača preveriti več o teh možnostih: na https://www.maya.si/kamp-in-gostilna-labrca/kamp/ so navedene podrobnosti o ponudbi.

Ena izmed prednosti, ki jih ima kamp Tolmin, je gotovo tudi ugodna lokacija. V Posočju imamo na voljo kar dosti možnosti za nastanitve, a večino kapacitet ponujajo apartmaji po vasicah, ki so posejane vsepovsod po soški dolini. Težje najdemo ugodno lokacijo za nemoteno raziskovanje okolice in opravljanje vseh aktivnosti, ki jih imamo v planu. V tem oziru ima kamp Tolmin res idealno lokacijo. Postavljen je na desnem bregu reke Soče, le nekaj sto metrov od Tolmina. Kamp je umaknjen na mirno lokacijo, hkrati pa enostavno dostopen tudi z vozili. Peš se lahko odpravimo do Tolmina, tako imamo takoj dostop do celotne turistične ponudbe, ki skrbi za nepozabne počitnice v Posočju.

kolesarjenje

urednistvo

Next Post

Športi, ki jih izvajate na ulici

Sat Jan 1 , 2022
Kam na počitnice? Poležavanja ob morju se hitro naveličamo in veliko bolj atraktivne postanejo počitnice, ki vključujejo tudi druge zanimivosti. Še vedno se radi predajamo sprostitvi, a če svoj prosti čas popestrimo še s kakšnimi zanimivimi aktivnostmi, bomo od dopusta veliko več odnesli. Zato se moramo skrbno odločiti za pravo [...]
rolanje