Oglaševanje podjetja s potiskanimi oblačili

Oglaševanje novega ali že obstoječega podjetja je ključna aktivnost, če želimo zagotoviti uspešno poslovno prihodnost. Na izbiro imamo veliko tradicionalnih kanalov oglaševanja, ki vedno ne prinesejo želenih rezultatov. Obenem pa predstavljajo veliko denarno in časovno investicijo, ki si jih mnoga podjetja težko privoščijo. Veliko bolj dostopno je, če se poslužimo staromodne promocije blagovnih znamk. Zaposleni in stranke, ki nosijo jakne s potiskom našega logotipa, naslova spletne strani ipd., bodo neprestano ozaveščali bližnje ljudi o obstoju našega podjetja. Vsa promocijska oblačila, kot so kape in halje, so funkcionalna oblačila, ki jih bodo naše stranke uporabljale v vsakdanjem življenju.

Softshell jakne so udobne in funkcionalne

Velika skrivnost vseh promocijskih daril je ta, da so veliko bolj učinkovita, če so uporabna. Če bomo strankam podarili softshell jakne, jih bodo skoraj sigurno pogosto uporabljale. Omenjene jakne so izredno udobne, mehke in odporne na vodo. Uporabne so tudi v vseh industrijah, kar pomeni, da jih brez težav nosijo tudi zaposleni. Na voljo so v številnih barvah, velikostih in stilih. Potiskati je mogoče tudi softshell jakne z in brez kapuce.
Na jakne lahko natisnemo manjše in večje logotipe, vzorce, poslikave in še mnogo več. Nizka nakupna cena pa jih naredi še bolj privlačne za manjša podjetja, ki potrebujejo promocijska oblačila s katerimi lahko obvladujejo stroške oglaševanja.

Jakne s potiskom so vsestransko oblačilo

Glavni namen softshell jaken je udobje ter zagotavljanje toplote vsem, ki jih nosijo. Zaradi svoje preproste izdelave in nizke ceno so tudi odlično promocijsko oblačilo. Svojem strankam jih lahko ponudimo ob prvem nakupu, ob dnevu odprtih vrat, kot pošiljka presenečenja ipd. Mogoče jih je nositi v vsaki sezoni, saj nas ščitijo pred vetrom, vlago in drugimi elementi narave. Moderna tehnologija nam omogoča, da potiskamo jakne raznovrstnih velikosti, materialov, oblik in drugih lastnosti.

oblacila s potiskom
Oblačila s potiskom omogočajo večjo prepoznavnost vaših zaposlenih ter njihovo pripadnost podjetju.

Oblačila s potiskom omogočajo večjo prepoznavnost vaših zaposlenih ter njihovo pripadnost podjetju.
Seveda pa je mogoče vedno potiskati tudi halje za laboratorij in druga oblačila. Če naše zaposlene opremimo s potiskanimi oblačili, bodo ta delovala kot uniforma. Tako jih bodo stranke lažje prepoznale, kar bo olajšalo komunikacijo in obenem pospešilo prodajo. Naši zaposleni bodo tako tudi izgledali bolj profesionalno in urejeno, kar bo imelo učinek povečane konverzije potencialnih strank v končne kupce.

Majice s potiskom so idealno promocijsko oblačilo

Vsi se lahko strinjamo o popularnosti in funkcionalnosti, ki jih imajo majice v naši garderobi. Oglaševanje preko televizije, radia in spleta je lahko zelo učinkovito. Veliko novih podjetij pa nima sredstev niti znanja, kako se tega lotiti na primeren način. Veliko bolj stroškovno učinkovito in preprosto je, če uporabimo majice s potiskom logotipa, spletnega naslova, produktov in ostalih elementov našega podjetja. Omenjene majice so lahko izredno učinkovite pri povečanju vesti o obstoju našega podjetja. Delujejo pasivno, kar pomeni, da naše stranke z nošenjem vede ali nevede oglašujejo našo blagovno znamko ali podjetje.

Majice lahko uporabimo kot uniformo za zaposlene

Uporaba enako poslikanih majic v našem podjetju ima številne prednosti. Raziskave so pokazale, da zaposleni bolj intenzivno med seboj sodelujejo in bolj uspešno rešujejo težave. Obenem pa so tudi bolj produktivni pri delu, saj majice delujejo kot uniforma. Velika prednost je tudi ta, da bodo zaposleni bolj opazni in hitro prepoznavni s strani strank in drugih obiskovalcev. Brez pomislekov je majice mogoče tudi uporabiti kot profesionalno uniformo, ki jo zaposleni nosijo vsak dan. To je tudi pomembno z vidika oglaševanja v podjetju, saj bodo tudi naključni obiskovalci videli ime našega podjetja, produktov in drugih ključnih elementov.

kape s potiskom
Tudi kape in drugi deli oblačil imajo lahko narejen potisk, ki poveča vašo prepoznavnost na trgu.

Potiskane kape so odlično darilo za promocijo podjetja

Majhni dodatki k celotni opravi predstavljajo kape raznih vrst in velikosti. Najbolj popularne so baseball kape, kot tudi zimske in druge izvedbe. Lahko jih nosimo ob številnih priložnostih, saj nas ščitijo pred soncem, zavarujejo glavo pred mrazom ipd. Izredno cenovno ugodno je izdelati potiskane kape, ki so tudi izvrstno darilo za promoviranje podjetja.

Velika prednost potiskanih kap je tudi ta, da so uniseks dodatek k opravi. Lahko jih podarimo moškim in ženskam. Naši zaposleni pa jih bodo tudi lahko uporabljali kot del uniforme, ki jih bo še dodatno povezal in jih navdušil za ekipno sodelovanje. Uporabimo lahko tudi potiskane jakne za zaposlene, če želimo, da so opremljeni z opravo tudi za bolj mrzle dni, promocije zunaj podjetja ipd.

Izdelava kap je cenovno ugodna

Izdelava potiskanih kap je izredno ugodna. Tako jih lahko natisnejo tudi start-up in manjša podjetja, ki nimajo veliko sredstev za oglaševanje. Seveda pa se tudi večja podjetja poslužijo izdelave kap za promocijo. Na kape je mogoče natisniti logotipe in številne druge elemente. Izbiramo pa lahko tudi med velikim številom barv, ki jih naredi še bolj zanimive in opazne na pogled.

urednistvo

Next Post

Učenje ukrepov za povečanje prodaje s pomočjo prodajnih delavnic

Sun Oct 24 , 2021
Oglaševanje novega ali že obstoječega podjetja je ključna aktivnost, če želimo zagotoviti uspešno poslovno prihodnost. Na izbiro imamo veliko tradicionalnih kanalov oglaševanja, ki vedno ne prinesejo želenih rezultatov. Obenem pa predstavljajo veliko denarno in časovno investicijo, ki si jih mnoga podjetja težko privoščijo. Veliko bolj dostopno je, če se poslužimo [...]

You May Like