Pometalec Karcher za hitrejše pometanje

Pometalec Karcher je odlična naprava za pometanje ravnih površin. Vsakdo ima doma zunanje površine, ki jih mora skrbno in natančno pomesti, da izgledajo urejene in vzdrževane. Pometanje zunanjih površin mora biti bolj pogosto še zlasti jeseni, ko odpada listje in moramo zato vsakodnevno pomesti dvorišče. Kdor ima okrog hiše veliko območje, se bo izredno hitro naveličal navadne metle, s katero bo pometanje dolgotrajno in naporno. 

Pometalec Karcher je odličen pripomoček za pometanje, saj ne obremenjuje hrbtenice in je lahek za potiskanje. Ker ima na sebi pritrjeno posodo, nam listja ne bo odpihal veter, kot se to dogaja pri navadnem pometanju. Posodo bomo po končani uporabi enostavno spraznili in tako bo naprava pripravljena za naslednjo uporabo. 

Pometalec Karcher je seveda idealne tudi za notranje prostore. Vedno ga imajo na voljo v večjih ali manjših skladiščih, v garažah ter v delavnicah. Ker se naprava enostavno uporablja, bodo tudi moški brez težav sami očistili svoj delovni prostor in pri tem ne bodo porabili veliko časa. Vse kar bodo morali storiti je to, da bodo napravo zapeljali po prostoru in že o vse čisto. 

Parni čistilec tal za čiščenje brez kemikalij

Parni čistilec tal je odličen za vsako stanovanje, saj z njim lahko očistimo praktično vse gladke površine popolnoma brez uporabe agresivnih čistil. Vsi si doma želimo imeti brezhibno čiste prostore, vendar pa zaradi pomanjkanja časa vse več gospodinj zanemarja čiščenje in enkrat tedensko na hitro počisti le najnujnejše. 

Parni čistilec tal nam bo z močjo pare hitro in enostavno počistil vse. Po čiščenju bo stanovanje bleščeče čisto in bo lepo dišalo. Para bo prodrla v vse pore in očistila vso nabrano umazanijo, ki je z rokami ne bomo uspeli odstraniti. 

Parni čistilec tal ima na voljo veliko različnih priključkov, s katerimi lahko čistilec spremenimo v napravo za čiščenje oken, indukcijske plošče, kavča, celotne kopalnice in še mnogo več. 

urednistvo

Next Post

Drsna vrata v stanovanjskih prostorih

Mon Oct 28 , 2019
<a href="https://www.karcher-kusljan.si/hobi-program/pometalci.html">Pometalec Karcher</a> je odlična naprava za pometanje ravnih površin. Vsakdo ima doma zunanje površine, ki jih mora skrbno in natančno pomesti, da izgledajo urejene in vzdrževane. Pometanje zunanjih površin mora biti bolj pogosto še zlasti jeseni, ko odpada listje in moramo zato vsakodnevno pomesti dvorišče. Kdor ima okrog hiše veliko območje, se [...]
Drsna vrata v stanovanjskih prostorih

You May Like