Prednosti lokalnega serviserja

Zelo koristno je imeti avtomobilskega serviserja tako rekoč na dosegu roke. S tem se bodo gotovo strinjali poslovni uporabniki gospodarskih vozil, ki so stalne stranke serviserjev, pri tem pa so tudi nekoliko bolj zahtevni. Zahtevajo hitrejši odzivni čas in večjo fleksibilnost pri reševanju nepredvidljivih težav, do katerih pride na cesti. S temi izzivi se bo uspešno spoprijel le zanesljiv serviser, visoka pričakovanja pa bo izpolnil le dober proizvajalec. Oboje gre z roko v roki, ravno zaradi tega je za mnoge zahtevnejše uporabnike gospodarskih vozil prava izbira znamka Iveco – deli za vozila te znamke so vedno na voljo, pooblaščeni serviserji pa ponujajo še mnoge druge koristne storitve.

Predvsem pa je dobrodošlo dejstvo, da ima Iveco zelo dobro razvejano servisno mrežo in je možno najti lokalni servis zelo blizu. Morda bo najboljša izbira Iveco servis Maribor, ki je vedno blizu upraviteljem Iveco vozil, ki delujejo na Štajerskem. Iveco servis Maribor že s svojo lokacijo ponuja nekatere zelo dobrodošle prednosti, najbolj opazno seveda hiter odzivni čas, pa tudi enostavno dostopnost za tiste, ki njihova vozila uporabljajo ravno v tem delu države. Poleg tega ponuja Iveco servis Maribor vse tiste izdelke in storitve, ki jih gre pričakovati od pooblaščenega servisa, s tem da se ni treba daleč voziti ponje. Prav tako lahko dele hitro dobavijo z drugih lokacij ali neposredno od proizvajalca.

Lokalni serviser bo imel na zalogi najpomembnejše nadomestne dele. Originalni Iveco deli so velika prednost, saj zagotavljajo kakovost in vzdržljivost, predvsem pa optimalno zanesljivost. Poslovni uporabniki gospodarskih vozil se želijo na svoja vozila zanesti brez tveganja, to pa omogočajo le originalni Iveco deli, ki slovijo po visoki kakovosti. Pri izbiri in vgradnji nadomestnih delov ne gre sklepati kompromisov, zato je smiselno izbrati zanesljiv pooblaščeni servis. Ugodna lokacija je še dodaten plus, ki prinaša določene dodatne prednosti.

urednistvo

Next Post

Nujna doživetja ob obisku Posočja

Sun Jan 20 , 2019
Zelo koristno je imeti avtomobilskega serviserja tako rekoč na dosegu roke. S tem se bodo gotovo strinjali poslovni uporabniki gospodarskih vozil, ki so stalne stranke serviserjev, pri tem pa so tudi nekoliko bolj zahtevni. Zahtevajo hitrejši odzivni čas in večjo fleksibilnost pri reševanju nepredvidljivih težav, do katerih pride na cesti. [...]
Rafting na Soči

You May Like