Prevleka za prešito odejo iz bambusa ali bombaža

Prevleka za prešito odejo je lahko narejena iz različnih materialov. Najkvalitetnejši so naravni materiali. Med njimi v letošnjem letu izstopa bambus, ki je postal prava revolucija na področju posteljnine. Bambusova vlakna so odlična, saj imajo antibakterijske in antialergene lastnosti, ki blagodejno vplivajo na naše zdravje.

Prevleka za prešito odejo se lahko kupijo za božično darilo, ker so idealne za mrzle zimske dni. Vsaka prevleka je enostavna za nameščanje in za vzdrževanje. Pomembno je da jo operemo s kvalitetnim detergentom, ki bo dobro deloval na tkanino in na barve. Te morajo po pranju ostati brezhibne.

Prevleka za prešito odejo, ki je trenutno pravi prodajni hit, je v bež barvi. Bež barva je zelo sproščujoča in nam ne utrudi oči. Cene prevlek so različne in so odvisne od materialov in kakovosti izdelave. Vsak večji trgovski center ima trgovino v kateri lahko kupimo različne vrste posteljnine.

Odeja 200×220 iz Merino volne

Odeja 200×220 je lahko narejena iz prave merino volne, ki ustvari idealne spalne pogoje. V naši spalnici nam bo ustvarila idealno toploto, saj je primeren material za vse letne čase. Merino volna je izredno izolativna in je zato izredno primerna za mrzle in hladnejše prostore ter noči. Vsi ki jih rado zebe ali jih muči revmatizem, bodo navdušeno uporabljali takšno odejo.

Odeja 200×220, ki je narejena iz merino volne odlično zadržuje toploto in jo enakomerno porazdeli po celotnem telesu. Kar je najpomembnejše je to, da odlično odvaja telesno vlago v prostor in je hkrati odporna proti škodljivi plesni.

Odeja 200×220 narejena iz te volne ima visoko vsebnost lanolina, ki prispeva k samočistilnosti merino volne. Lanolin preprečuje oprijemanje vlage ter umazanije na vlakna. Za vzdrževanje, jo moramo le redno zračiti in jo dobro pretresati. Volno pa seveda lahko tudi operete, če želite odejo bolj temeljito očistiti.

urednistvo

Next Post

Javne dražbe kot način nakupovanja

Fri Dec 7 , 2018
Kakšne so vaše nakupovalne navade? Odvisno tudi od predmeta, katerega kupujete, kajne? Kdaj bi se odločili za javne dražbe? Ko bi na njih našli predmet, katerega želite imeti? Seveda. Na dražbah najdemo različne predmete in ti se nenehno dopolnjujejo, ostajajo, prodajajo, itd. Če kdaj naletimo na predmet, katerega bi želeli […]
javne dražbe