Razvoj čustvene in duhovne inteligence za vsakogar

Osebna rast je področje, ki v našem življenju pomeni ogromno in ima vpliv na vse aspekte našega življenja vsak dan. Tako lahko rečemo, da je izredno pomembno, da poskrbimo za svojo osebno rast, razvijamo vse spektre naše inteligence, kot sta seveda tudi čustvena in duhovna inteligenca. Ko pride do ponudbe različnih tečajev, delavnic, svetovanj in drugih vrst izobraževanj na področju čustvene in duhovne inteligence, lahko preko spletnega brskalnika najdete pester in širok nabor v naši državi, iz strani različnih strokovnjakov. 

Pri izbiri tečajev, ki pomagajo pri razvoju vaše čustvene in duhovne inteligence oziroma vaše osebne rasti na splošno, je pomembno, da se odločite za tistega ponudnika, ki vas pritegne in vas prepriča z naborom svojih znanj in izkušenj. Zagotovo se splača preveriti nekaj različnih ponudnikov, ki se ukvarjajo s čustveno in duhovno inteligenco ter nato izbrati tistega, kateremu že na prvi pogled najbolj zaupate.

Kakšna je moja izkušnja z razvojem čustvene in duhovne inteligence?

Vsekakor lahko rečem, da sem kar nekaj različnih ponudb na področju osebne rasti oziroma čustvene in duhovne inteligence preizkusila in me je izmed vseh najbolj navdušila Mojca Balanč. Mojca Balanč vam nudi različne programe osebne rasti, ki vključujejo aspekt čustvene in duhovne inteligence v različnih primerih, na primer na področju konfliktov, partnerstva, starševstva, komunikacije in podobno. 

Za več informacij glede programov čustvene in duhovne inteligence oziroma osebne rasti, vam toplo priporočam ogled spletne strani mojcabalanc.si. Preberite si in preverite, če so to morda tudi tisti programi, ki bi bili najbolj optimalni za vas. 

urednistvo

Next Post

Vhodna vrata za hišo morajo pustiti močan vtis

Sat Jul 10 , 2021
Osebna rast je področje, ki v našem življenju pomeni ogromno in ima vpliv na vse aspekte našega življenja vsak dan. Tako lahko rečemo, da je izredno pomembno, da poskrbimo za svojo osebno rast, razvijamo vse spektre naše inteligence, kot sta seveda tudi <a href="https://mojcabalanc.si/kaj-je-custvena-inteligenca/">čustvena</a> in <a href="https://mojcabalanc.si/kaj-je-duhovna-inteligenca/">duhovna inteligenca</a> . Ko pride do ponudbe različnih tečajev, [...]
Vhodna vrata za hišo morajo pustiti močan vtis

You May Like