Ročni paletni viličar ima številne prednosti

Različni modeli viličarjev so nepogrešljiv del vsakega skladišča, saj nam bistveno olajšajo delo pri nalaganju, razkladanju in transportu različnega blaga, ki je zložen na palete. Vedno bolj pomemben pomočnik pa ostaja tudi ročni paletni viličar, ki ima ogromno prednosti napram klasičnim modelom viličarjev. V prvi vrsti zagotovo predstavlja boljšo ekonomsko rešitev, saj za svoje delovanje ne potrebuje nobenega goriva, stroški vzdrževanja pa so minimalni.

Ročni paletni viličar oziroma ročni paletni voziček, deluje zgolj s pomočjo sile naših rok in telesa, saj ga potiskamo ali pa vlečemo za seboj. Za dvigovanje in spuščanje vilic poskrbi poseben hidravlični sistem, ki prav tako deluje izključno pod silo naših rok. Zaradi tega se ročni paletni viličar uporablja predvsem za transport palet na krajših razdaljah znotraj skladišča, njegova dodatna prednost pa je ta, da nam omogoča manevriranje tudi v najbolj tesnih prostorih, ki so klasičnim modelom viličarjev praktično nedostopna.

Viličarji rabljeni je pot do kakovostnih in zmogljivih delovnih strojev

Ne glede na to, ali so viličarji rabljeni ali novi, je ključnega pomena, da so dovolj vzdržljivi, zmogljivi in nam bodo dolgo služili. Je že res, da je nakup novega viličarja cilj vsakega uporabnika, vendar nam včasih finančna sredstva tega enostavno ne dopuščajo. V tem primeru je nakup rabljenega viličarja veliko boljša rešitev, saj bomo s takšnim viličarjem opravljali delo enako učinkovito kot z novim.

Seveda pa previdnost nikoli ni odveč, zato je pred nakupom rabljenega viličarja potrebno temeljito pobrskati v ponudbi rabljenih viličarjev in se pozanimati o njegovem dejanskem stanju. Najhitreje to storimo kar preko spleta, če v iskalni niz vtipkamo viličarji rabljeni. Pred nami se pojavi pestra ponudba rabljenih viličarjev, pozorni pa bodimo na to, da izberemo ponudnika, ki ponuja servisirane in kakovostne rabljene viličarje. To je namreč edina garancija, da ga bomo lahko še dolgo uporabljali.

urednistvo

Next Post

Šamotna plošča za ognjevarna kurišča

Sun Aug 30 , 2020
Različni modeli viličarjev so nepogrešljiv del vsakega skladišča, saj nam bistveno olajšajo delo pri nalaganju, razkladanju in transportu različnega blaga, ki je zložen na palete. Vedno bolj pomemben pomočnik pa ostaja tudi ročni paletni viličar, ki ima ogromno prednosti napram klasičnim modelom viličarjev. V prvi vrsti zagotovo predstavlja boljšo ekonomsko [...]
Šamotna plošča

You May Like