Toplotna črpalka Panasonic T CAP

Ogrevalni sistemi za ogrevanje stanovanjskih prostorov morajo biti izjemno zmogljivi in povsem zanesljivi. Ne želimo, da nas ogrevanje pusti na cedilu ravno sredi mrzle zime, zato si ne moremo privoščiti kompromisov pri izbiri opreme. Če skrbi za ogrevanje toplotna črpalka, potem je izbira prave naprave še toliko bolj pomembna – na voljo imamo namreč celo vrsto različnih naprav in kar nekaj različnih izvedb, kar pomeni, da se lahko hitro uštejemo. Ker gre za relativno drago opremo, lahko v iskanju ugodne cene zagrešimo kakšno usodno napako. Že v izhodišču se torej omejimo le na zmogljivo in kakovostno opremo, ki jo najdemo pri uveljavljenih proizvajalcih.

Ena izmed priporočljivih možnosti je toplotna črpalka Panasonic T CAP, ki ponuja optimalen izkoristek v vseh razmerah. Priporoča se tudi zahtevnejšim uporabnikom, ki bodo znali to napravo do potankosti izkoristiti. Čeprav Panasonic T CAP toploto za ogrevanje prostorov pridobiva iz ozračja, kjer v mrzli zimi ni moč dobiti veliko energije, se odlično obnese tudi pri nizkih zunanjih temperaturah. Pravzaprav je ta toplotna črpalka povsem zanesljiva tudi pri temperaturah globoko pod lediščem, nazivno zmogljivost ohranja do temperature -20 stopinj Celzija, zadovoljivo ogrevanje pa lahko ponudi tudi pri zunanji temperaturi -28 stopinj Celzija! To je vsekakor impresivno za črpalko, ki energijo zbira iz okoliškega zraka.

Zaradi enostavne zasnove je toplotna črpalka Panasonic T CAP cenovno dokaj ugodna, predvsem ne bo veliko stroškov z namestitvijo oziroma vgradnjo sistema. Seveda gre za napredno črpalko, za katero bo treba odšteti kakšnih 7 ali 8 tisočakov, a ta investicija se s prihranki pri energiji za ogrevanje hitro povrne. Predvsem pa zanesljiva in zmogljiva toplotna črpalka na dolgi rok zagotavlja popolno zadovoljstvo, ki je vsekakor vredno investicije v začetku. Uživali bomo namreč v toplih prostorih, ki jih bo toplotna črpalka Panasonic T CAP tudi v hladnih zimah zanesljivo ogrevala.

urednistvo

Next Post

Epoksi premaz za beton je pogosto iskan spletni ključ

Sun Dec 15 , 2019
Ogrevalni sistemi za ogrevanje stanovanjskih prostorov morajo biti izjemno zmogljivi in povsem zanesljivi. Ne želimo, da nas ogrevanje pusti na cedilu ravno sredi mrzle zime, zato si ne moremo privoščiti kompromisov pri izbiri opreme. Če skrbi za ogrevanje <a href="https://www.jadranenergetika.si/toplotne-crpalke/">toplotna črpalka</a> , potem je izbira prave naprave še toliko bolj pomembna – na [...]
Epoksi premaz za beton

You May Like