Tuš kadi za veliko mero udobja ter razvajanja

Tuš kadi še posebej aktualne postanejo tedaj, kadar je kopalniški prostor potrebno prenoviti ali povsem na novo opremiti. Tedaj moramo najti primeren element, ki nam bo zagotovil kar se da veliko mero udobja in razvajanja. Kopalna kad je namenjena tako kopanju kot tudi prhanju. Zagotovo velja, da je kopanje v kadi veliko manj udobno v primerjavi z uporabo tuš kabine, a vam je ob tem ponujena velika stopnja udobja.

Kopalnico lahko z izbiro ustreznih elementov in pohištva spremenite v vrhunski domači spa. Še posebej pa vam bo to uspelo, če se boste odločili za kopalno kad s šobami za masiranje.

Izbira ustrezne tuš kadi

Pri izbiri nove tuš kadi se je treba še posebej osredotočiti na nekatere izjemno pomembne dejavnike. Upoštevati morate zlasti svoje navade, želje, potrebe, vsekakor tudi to, kaj vam ponuja sam prostor, kamor jo boste postavili. Na voljo so vam vgradne pa tudi prostostoječe kadi, in to v različnih velikostih, oblikah in materialih. Na voljo so tudi posebni kotni modeli, ki na sploh veljajo za zelo modne. Vseeno pa se morate zavedati, da je slednje za prostor lahko zelo potratno.

Vgradne tuš kadi so praviloma obložene s keramiko. Zaokrožene kapi pa je treba obložiti z mozaikom ali pa s ploščicami v nekoliko manjših dimenzijah. Ravne kadi pa so lahko obložene tudi z nekoliko večjimi ploščicami iz keramike.

Kad lahko tudi širše obzidate

Vsi tisti, ki vam prostor za kopalnico omogoča nekoliko več prostora, lahko domišljiji puščate veliko bolj prosto pot. To na primer pomeni tudi to, da tuš kad lahko širše obzidate. Na takšen način boste zlahka pridobili še lepši videz, obenem pa tudi nekaj dodatne površine za odlaganje ali sedenje.

Za prostostoječe tuš kadi je po drugi strani značilno,  da so ulite iz enega samega kosa. Tudi cenovno je takšna vrsta veliko dražja v primerjavi z vgradnimi. Zavzamejo več prostora, ker naj jih ne bi postavljali neposredno ob stene. 

Izvedba tuša s klasičnim talnim odtokom ali kanaleto

Ne spreglejte niti možnosti izvedbe tuša s klasičnim talnim odtokom ali kanaleto. Takšna prha se praviloma z ene ali pa z več strani zapre s steno. Lahko je ločena samo s stekleno ali zidno pregrado, ne nazadnje je lahko tudi povsem brez vrat.

urednistvo

Next Post

Mobilni telefoni kot večnamenske naprave

Wed Jun 2 , 2021
Tuš kadi še posebej aktualne postanejo tedaj, kadar je kopalniški prostor potrebno prenoviti ali povsem na novo opremiti. Tedaj moramo najti primeren element, ki nam bo zagotovil kar se da veliko mero udobja in razvajanja. Kopalna kad je namenjena tako kopanju kot tudi prhanju. Zagotovo velja, da je kopanje v [...]

You May Like