Urejen domači delovni prostor

Obdobje pandemije nas je vse skupaj presenetilo. Eno leto nazaj si ne bi še nihče predstavljal, da nas lahko doleti kaj takega. Kljub temu pa je človeštvo dokazalo, da je sposobno zelo spretnega prilagajanja. Da bi družba utrpela čim manj škode zaradi grozeče bolezni, smo našli mnogo načinov, da se izognemo pretesnemu druženju,  s katerim bi virus prenašali naokrog. Eden izmed načinov, da smo se temu izognili, je ta, da smo svoje delovno okolje združili s svojim domačim okoljem. Seveda smo pri tem ugotovili, da delati doma nikakor ni isto kot delati v pisarni. Tisti, ki so se dobro znašli, so po pazljivem premisleku uredili del svojega doma tako, da jih čimbolj spodbuja k delavnosti in disciplini.

Kazalo vsebine

Urejenost je bistvenega pomena

K temu gotovo spada urejena delovna miza, ki mora biti lepo pospravljena in vedno pripravljena na delo. Razmetana delovna miza nas namreč nikakor ne spodbuja k temu, da bi bili ob njej produktivni in da bi opravili vse obveznosti, ki jih običajno opravimo v naši službeni pisarni. Seveda se kmalu pojavi tudi težava, da doma nimamo toliko prostora za shranjevanje papirja, map in fasciklov kot v službi. Običajno je namreč tako, da se nam kvalitetni skladiščni regali ne valjajo kar prosto po naših domovih. Da bo delovna miza lepo urejena, nam bodo seveda zelo prav prišli priročni skladiščni regali, kjer si bomo lahko lepo uredili vse potrebne papirje in dokumente, ki jih potrebujemo za delo od doma. 

Ker pa nam naš šef v večini primerov ne bo dovolil, da skladiščne regale prinesemo domov iz službe, se bomo morali razgledati po ponudbi naših trgovcev. Sploh kadar kupujemo skladiščne regale preko spleta, se moramo dodobra prepričati, da bodo regali res dobro pristajali našemu domačemu okolju. Ko bo epidemije konec, bomo na njih shranjevali tudi druge stvari, ki se nam kopičijo po kotih stanovanja.

urednistvo

Next Post

Profesionalna izdelava nalepk za promocijo

Sun Nov 1 , 2020
Obdobje pandemije nas je vse skupaj presenetilo. Eno leto nazaj si ne bi še nihče predstavljal, da nas lahko doleti kaj takega. Kljub temu pa je človeštvo dokazalo, da je sposobno zelo spretnega prilagajanja. Da bi družba utrpela čim manj škode zaradi grozeče bolezni, smo našli mnogo načinov, da se [...]

You May Like