Visokotlačna pištola za čiščenje avtomobila

Visokotlačna pištola nam omogoča natančno čiščenje avtomobila, tovornjaka ali traktorja. Če želimo sami hitro očistiti avtomobil, bomo poleg visokotlačnega vodnega čistilca kupili še visokotlačno pištolo, ki nam bo omogočala vrhunske rezultate. Zelo enostavno jo nastavimo na cev visokotlačnega čistilca in že lahko operemo, kar si želimo.

Visokotlačna pištola nam prav pride tudi pri čiščenju cerade pri tovornjaku. Vsi avtoprevozniki dobro vedo, kako moramo biti čist tovornjak, preden se odpravijo na dolgo pot v tuje države. Ker je tovornjak izjemno visok in velik, bomo z navadno vodno cevjo težko dosegli vsa odročna mesta. S pomočjo visokotlačne pištole pa bomo hitro in enostavno pripravili tovornjak za na pot.

Visokotlačna pištola bo pomagala pri najzahtevnejših madežih, saj bo v kombinaciji s primernim čistilom očistila celotno cerado in kabino tovornjaka. Tako bodo avtoprevozniki brez skrbi odšli na pot, lastniku tovornjaka pa ne bo potrebno skrbeti za visoke stroške vzdrževanja in čiščenja vozil pri čistilnemu servisu.

Industrijski sesalec očisti še tako trdovraten prah

Industrijski sesalec bomo uporabili, ko bomo imeli v hiši trdovraten prah, ki ga ne bomo uspeli očistiti z nobenim sredstvom. Otežkočal nam bo dihanje in povzročal dražeč kašelj. V primeru menjave oken v hiši ali bloku, se v celotnem bivalnem prostoru nabere veliko prahu, ki škodi našem zdravju. Takrat moramo hitro in učinkovito posesati prah ter očistiti vse prostore.

Industrijski sesalec je zelo priročen za vse samostojne podjetnike, ki imajo doma delavnico. S industrijskim sesalcem jo bodo namreč hitro posesali in tako bo vsakodnevna umazanija in vse nečistoče izginile. Prostor bo tako takoj pripravljen za sprejem strank in gostov.

Industrijski sesalec je vsestransko uporaben. Lahko ga uporabljamo za sesanje večjih delcev, ki bi navaden hišni sesalec poškodovali in uničili. Ker nima previsoke cene, ga bomo z lahkoto kupili in imeli doma vsi, ki si želimo imeti urejene delavnice, kurilnice in garaže.

urednistvo

Next Post

Advanced protection for advanced boats

Mon Dec 17 , 2018
Visokotlačna pištola nam omogoča natančno čiščenje avtomobila, tovornjaka ali traktorja. Če želimo sami hitro očistiti avtomobil, bomo poleg visokotlačnega vodnega čistilca kupili še visokotlačno pištolo, ki nam bo omogočala vrhunske rezultate. Zelo enostavno jo nastavimo na cev visokotlačnega čistilca in že lahko operemo, kar si želimo. <a name="_GoBack"></a> <a href="https://www.karcher-kusljan.si/visokotlacna-pistola-karcher-profi.html">Visokotlačna pištola</a> nam prav pride tudi [...]
Speed boat antifouling

You May Like