Za urejanje delavnice so najbolj uporabni polični regali in plastični zaboji

Mogoče se to sprva zdi nekoliko nerodna kombinacija, ampak mogoče vse postane bolj jasno, če omenimo, da je namen uporabljati tako polični regal kot plastični zaboj skupaj in sicer tako, da uporabljamo prostor na policah samostojno za tiste kose, ki so lahko na nek način samostoječi, oziroma so to večji kosi, ki bi jih bilo brezsmiselno pospravljati v zaboje, ali pa je samo popolnoma logično, da nek kos stoji sam na regalu.

Moramo biti samo toliko pozorni, da so polični regali ki jih uporabljamo namenjeni za to, da nosijo tako maso, kot jo imamo namen na njih postavljati. Plastični polični regali imajo velik manjšo nosilnost, vendar so precej bolj cenovno ugodni in so lahko odlični za shranjevanje dodatnega orodja ali papirjev, seveda pa so lahko polični regali narejeni iz marsikaterih materialov, najpogosteje vidimo v delavnicah kovinske ali take, ki združujejo les in kovino.

Plastični zaboji, ki jih uporabljamo na policah poleg prostostoječih predmetov so namenjeni temu, da v njih lično pospravimo tiste stvari, ki so manjše in jih težko zlagamo. Največkrat se plastični zaboji uporabljajo za shranjevanje stvari kot so kabli, manjši zabojčki so namenjeni lahko sortiranju različnih orodji, lahko pa imamo v njih samo manjše kose materialov, ali celo kose, ki so načeloma odpadni, vendar jih želimo obdržati, ker bi lahko bili še uporabni. Če želimo ustvariti urejen izgled naj bodo plastični zaboji taki, da se skozi njih ne da videti, seveda pa so lahko plastični zaboji tudi popolnoma prozorni ali pa nekoliko motni, kar pa je najbolj pomembno pa je to, da imamo ustaljen sistem za to, kako se označujejo tako plastični zaboji kot polični regali, da lahko ohranjamo urejenost na delovnem mestu ali v amaterski delavnici, ne glede na to kje se nahajamo.

urednistvo

Next Post

Prešita odeja 200x200 za apartmaje na morju

Tue Aug 6 , 2019
Mogoče se to sprva zdi nekoliko nerodna kombinacija, ampak mogoče vse postane bolj jasno, če omenimo, da je namen uporabljati tako polični regal kot plastični zaboj skupaj in sicer tako, da uporabljamo prostor na policah samostojno za tiste kose, ki so lahko na nek način samostoječi, oziroma so to večji [...]
Prešita odeja 200x200 za apartmaje na morju

You May Like